![]() |
Jak na pierwsze, to może być. Ale obiektywnie, to:
Fabuła trochę prymitywna, a z błędów: brak imion potworów, braka damage'a i źle zalane lawą. Ale skoro błąd graficzny;) Rób, to może coś z tego wyjdzie:) |
1 ss hammery na ston golemachi na gm :/
Ale reszta ujdzie w tłoku daj druugą część może będzie lepsza niż ta poprostu musisz dłuzej posiedzieć i moze będiesz forumowym fake masterem :P jak avagerowi net padnie albo się zestarzeje B) |
Świetny fake, 11/10 [/ironia mode off]... Błędów co niemiara, jakieś dziwne uhanie się, bohater-zoofil, bez sensu biega za psem [ale masz + za nazwę "Piesek", tak wszyscy mówią na mojego dobrego kumpla ;)]... Ogólnie bezsens, tą lawę mogłeś jeszcze jakoś lepiej wkleić... na serio to 3/10 <mi ivul blz>... A do tego ten bohater to jakiś idiota, wszędzie pełno TH, a on ucieka, ja bym życie poświęcił dla TH, wrzuciłbym w slota broni i strzał i modlił się żeby nie wypadły przy dedzie... Do tego ogólnie fabuła jakaś taka infantylna...
~~Jak ja lubię chaotycznie pisać :evul:~~ |
Rób dalej. NAWET ŚMIESZNE.
|
No...
Dzięki :) Jutro będzie 2 część :D... :baby: może coś z tego wyjdzie :P
Tylko teraz zrobie tak aby nie trzeba było powiękrzać ;) Będzie wygodniej... B) |
ehh mi się ten fake nie podoba ... mogles chociaz zamiescic w 1 fake a nie odrazu topic pozatym brzydko powklejane te hammmery 2/10 nic więcej
|
Kurde...
No dobra nie bdzie drugiej części... nie będe zaśmiecał forum jak wam się nie podoba... Szkoda że tematu zamknąć nie moge... Ale poprosze o to adminstratora... To narx zajmę się leprzym... Wiem co nie tak... Zrobie inny to narx! B)
|
Co ty podoba MNIE sie a niektórzy tak krytykują bo ich ktoś skrytykowal i się wyrzywają. Śmieszne i wogóle 10/10 B)
|
Lepiej nie rób już więcej fakeów, słaba grafika i fabuła, żle wklejone postacie i rzeczy w tych pierwszych obrazkach, bez sensu że goni tego psa, dziwnie się uha, ta lawa żle wklejona, postacie w pierwszych scenach nie mają imion i żyć i dalej nic nie znalazłem.
Ocena ogólna: 2/10 @up: Napisałeś że się NAM podoba, nie wypowiadaj się za innych jak nie znasz ich zdania. |
Cytuj:
A ogólnie to nie krytykujcie tak BO TO JEGO PIERWSZE FAKE. NASTĘPNYM RAZEM ZROBI TO LEIEJ BO WIE JAKIE BŁĘDY POPEŁNIŁ! |
Hehe, może być ;]
|
Weźźź ...
Całkowita porażka ! Fake beznadziejny ... Wymieniam błędy( Dużo ich :) ) :
-Nie ma napisów ; -Elementy krzywo powklejane ; -Na głowie gm'ów był Thunder Hammer :| ; -Bardzo dużo obrazków a tylko dwie akcje ; -Beznadziejna fabuła :/ ; -No i jak do cholery można przeżyć mając yellow hp w "pomieszczeniu :|" z kilkoma demonami :/ -No i po co te GM'y !!?!!?!! Apropo do wcześniejszych postów na temat oceniania, było coś takiego jak 10/10 i 11/10 ... idiot ... bez obrazy :| Ja oceniam fabułe 3/10 i wykonanie na 1/10 ... JAK TWOJE FAKE'I MAJĄ WYGLĄDAĆ TAK JAK TEN, TO LEPIEJ WOGÓLE ICH NIE RÓB !!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |