![]() |
Złodziej
Panowie ogłaszam nagrode. Za Gig Gibon. Wyslałem mu 10k na Fs a on mi nie przysłał Fs. Wiem że postąpiłem jak głupek ale nagroda to 5k. Prosze o pomoc
|
Nie da sie ukryc postapiles jak glupek :P. Ale czemu nagroda taka wysoka i tak kasy nie odzyskasz:(
|
Jaki świat i jaki lev tego złodzieja???
|
Świat: Danubia
LVL: nie wyższy od 34 Nagroda taka wysoka bo chce sie zemscic |
Zemsta? Mowisz a nie lepiej z kumplami go dopasc? (oczywiscie im piwo postawic :) ) Pozatym jaki ma lev?
|
Cytuj:
|
No wiesz gdyby to był szwed, niemiec czy anglik to bym sobie dał spokój . Ale to był POLAK dlatego chce aby dostał nauczke.
A do 5k dochodza jego rzeczy jeszcze przeciez |
Eh dowiedzialem sie czegos nowego. On ma 6 LVl zamieszkuje Venor city. Nie ma Pcc. Więc nagroda nie bedzie wynosila nawet 1k
|
taa
jak ten koles ma 6 lvl to na pewno nawet z depo nie wychodzi wiec zapomniaj moim zdaniem albo sprawdzaj lvl przed wysalniem kasy!
|
to cie wrobil tak to jest z parcel trade dlatego nigdy tego nie robie :]
|
nom nastepnym razem sam pojde do tego goscia. Ale ten zginie.
|
Jak na mnie ta postac sluzy tylko do myludzania pieniedzy, ktore zaraz potem leca na konto glownej postaci tego gracza. Pewnie nie zobaczysz go poza DP.
|
Jest poza depo. Nie ma glownej postaci. Byłem w Venor. I był poza miastem tylko ze coś go nie znalazlem
|
stary uzywaj exivy na następny raz:)))
|
za takiego kolesia mninimum 15 k przecierz on moze miec kolegów !!!
|
miałem identyczną sytuację: gościu chciał mi sprzedać g shielda za 3 k, bardzi podejrzane, to się spytałem dlaczego tak tanio, a on że ma ze 4. Ale nauczony po 5k w plecy przez trade, poszedłem do thais, a tu patrzę gościu 7lvl :p. Wkurzyłem się bo podczas drogi z ab do thais i z powrotem zlootowało by się troche ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |