![]() |
Neverwinter Nights ! Help
Czesc. Mam wielki problem. Zainstalowalem sobie ostatnio nwn ( bo lubie wracac do tej gry :) ). Wszystko ladnie i pieknie. Wlanczam gre a tu .. piekielnie sie scina :( . Sam nie wiem co zrobic. Wymagania spelniam. Probowalem konfigurowac ta gra na wszystkie mozliwe sposoby jednak nic z tego. W takich warunkach nie da sie grac wiec prosze was o pomoc.Licze na szybka odpowiedz bo juz mnie rece swiezbia. :p .
|
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=15500
Szukać na przyszłość. |
Moze i masz racje ale z tego co tam czytam na wiekszosc postow nikt nie odpowiada wiec .. zrozum nie chce czekac kilka dni na odpowiedz. Jesli bys mogl to prosze o odpowiedz w tym temacie.
|
Dobrze, upewnij się czy nie chodzi w tle program p2p (np jak masz w autostarcie), a tak wogóle pozamykaj niepotrzebne "ikony" w pasku przy zegarze na czas gry, i obserwuj ew. róznice.
|
Niestety ani p2p nie jest wlanczony , ani zamkniecie ikon nic nie dalo :( . Ale trudno, bede sie musial obejsc. Mimo wszystko dzieki za pomoc.
|
Podaj konfiguracje swojego komputera. Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej i najnowsze biblioteki DirectX. Zrob defragmentacje dysku i napisz czy dalej sie tnie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |