![]() |
Jak zostać GM ?
Mam tylko jedno pytanie:
Jak zostać GM'em? 8) |
Musisz mieć postać na Lunarze, wysłać 100k do mnie, a ja juz CI wszystko załatwie..
|
Piszesz list do gmow i od reki zostajesz...
lol... A jak myslisz prezdentem Polski zostaje sie od reki? Trzeba przejsc wiele stopni drabiny. Na poczatek tutor. Jak bedziesz sie udzielal na help-chacie, to moze troche wyzej awansujesz, moze nawet zostaniesz csem. Ale GM to juz bardzo ciezko, znajomosci, znajomosci i jeszcze raz znajomosic. |
a co to jest CM? i czego nie może on co może GM ;(
|
Chodzi ci pewnie o cs a nie cm Cs= counsluer drugi stopień po tutorze :) a ja mam pytanie jak można zostać Tutorem ,może ktoś się wypowie kto nim jest i jak nim został.
|
Cytuj:
|
Tak , aby zostać tutorem musisz być PACC,
inaczej nie mógłbyś przejść testu na tutora, który jest dostępny dla ciebie jak się zalogujesz na tibia.com Pozatym, możesz go zrobic raz na 2 miechy, 1 błąd i papa(qmpel miał 1 ;( )ale czy chce wam sie byc tutorem? heh i słuchac jak ludzie piszom, help me plz, something is attacking me (no i okazuje sie ze to jest troll, ty go nie widzisz bo nie masz torch, a on widzi w ciemności=p ) |
Zeby zostac tutorem:
- Trzeba miec spersonalizowane konto (czyli tez miec pacc) - Miec konto od co najmniej 3 miesiecy - Przynajmniej jedna postac na 20+ lvlu - Nie byc karanym banem (bodajze w ciagu ostatnich 6 miesiecy) Ja probowalem 2 razy, ostatnio wylozylem sie na pytaniu o red skulle (a najfajniejsze jest to ze... gram na Calmerze :D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |