![]() |
Ab'Dendriel-Zatakowany
Oto mój fake,Prosze o komentarze.
Gdy Koloxer spokojnie łowił ryby,esquarial przyniusł złe wieści. http://img377.imageshack.us/img377/10/potwory14eo.jpg Walka trwała i trwał... http://img377.imageshack.us/img377/2061/potwory21ki.jpg Potwory wkroczyły do Ab'Dendriel... http://img377.imageshack.us/img377/7748/potwory35km.jpg Dzienks za oglondnięcie.Część druga za kilka dni.Pamientajcie ze karzde częscie Ab.. będą najpierw na legacofgoku.fora.pl (To nie reklama tylko informacja) :evul: |
Hmm no było by dobrze gdyby nie to, że robiłeś wszystko w paincie...
Wiem że paint jest fajny i przyjazny, ale uwierz nie służy on do robienia fake'ów. Narazie moja ocena na zachete 4/10 @Turok: No ale ty nie robisz czcionki i nicków w paincie... |
Rozumiem...Dzięks,ale wiesz Paint jest najłatwiejszy...Inaczej nie potrafie (Porsze za to mnie nie Krytykować ) :confused:
|
Nawet ładnie powklejanie elementy. Do czcionki Tibijskiej jest progran Yahuu ( czy jakos tak; jest na forum ). Jeżeli chcesz wklejac pociski, fieldy itp to mozesz posluzyc sie gotowymi szablonami, z tamtad wystarczy skopiowac dany element ( np sztrałę) i będzie wszystko jak w tibii ( jezeli hcodzi o elementy )
Moja ocena: -Pomysł: 6/10 -Wykonanie: 4/10 |
Dno
dno zla czcionka jakies dziwne pociski no góra 2/10
@ orzech a ja w czym robie paincie <patrz fatum> |
Ehh..wiele elementów Painta ..nie przylozyles sie zbytnio do tego ??:P
Ocena 5/10 Pozdr0 |
Mogles chociasz zrobic czcionkę tibijska tak wiec 5/10
Pozdrowiam |
Czy mi sie zdaje czy to nie ten dział to "Fake'i" a nie "bazgrolenie w paincie z złym wynikiem natury kartki"
|
Pare rzeczy....
Wykonane obrzydliwie! Ja tez uzywam painta (poluje na photoshopa) i microsoft photo editor :> Widac ze nie zauwazylez ze na forum byly takie topici jak np. Pomoc dla nowych fake'owcow, Program do konwertowania czcionki tibisjkiej.... 2/10 |
takie sobie. Krótkie. Na razie 5,5/10. Ale rób dalej może coś z tego będzie :D
|
Ehh.już moi gladiatorzy mi się bardziej podobają :p
|
Jaki moral?
Gdzie zakonczenie? |
niezle
szkoda ze w pajncie.Takto fajne :D
Pozdrawiam Zycie to nie zabawa |
CO WY KU** MACIE DO PAINTA?!?! tam pwostały najlepsze fake
a co do twojego fake *żyyyygg* |
Mnie sie bardzo podoba ,ale w 1 czesci w 3 obrazku bolt wyglada jak kredka :p
|
ŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŁ. :o :o :o
Serio? Badziew. |
ehh wykonanie slabe ale podoba mi sie fabula (nie wiem czemu) rob dalej nawet fajne po za tym jak ja przeksztalcam obrazki to tez w paincie xDDD :p
|
Hmm... Nienajgorszy... Za fabułę... Na zachętę... 6/10 :p
|
Paint to dobry program do robienia fejkow, oczywiscie do sklejek.
efekty to w PSP, Gimpie (musze sciagnac! :P) i PS. Co do fejka: Hmm, mysle ze nawet by bylo dobre, jesli bys wiecej zrobil. Np. najpierw se stoi gosc a potem od razu walka i przegrywaja. Co do fabuly: Eh... No comment. |
Jedyne co mnie irytuje w tym fake'u to ten bolt badz strzala w trzecim obrazku, "nietibijskie" napisy i troche dziwne imiona ;). Koloxer mi sie kojarzy z taka pasta do zebow Colodent ;p.. ale nie zrazaj sie tym :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |