![]() |
vamp na pohu
Siema ... Mam zamiar lać vampa na pohu. Mniej więcej wiem ggdzie on jest, ale niewiem, co po drodze przez poh może mnie spotkać... Bo jeśli jakieś GSy to ja bym podziękował
|
Vamp na PoHu to raczej w Katedrze jest :/ Ale nie jestem pewnien. Raczej GSa nie spotkasz ale dużą grupę innych potworów na pewno ;)
|
Z tego co wiem to na PoH nie ma vampa chociaz moze byc w katedrze.Jeśli chcesz isc na PoH to spotkasz GS'a,ds,ghule,jesli pujdziesz w dul od swiatyni na PoH bede tam rużne orci.
|
Cytuj:
|
No dzieki wam! Ja często expie na katedrze ale nie ma tam vampa. Ale niewiem jak isc na tego vampa, żeby nie wleżć na jakieś gs ...
|
Jest Vampir na PoH'u, mozna po drodze natknac sie na Gs'a ;)
oto dowod na istnienie nieumarlego : http://i6.photobucket.com/albums/y23...thers/Vamp.jpg Szkoda ze na focie nie widac mapy ale tak jakos wyszlo :confused: |
vamp
no on jest na polodniowy wschod od catedry ale no ja zawsze tamchodzilem z qmplem wamp uciekal ja z d lance na full attack vamp a mnie sie pzrecucil qmpelm walil chodzilem tam chyba na 20 spawnow caderta>wamp>catrdra itp ale sa porblemy jak idziesz na vampa po drodzdze troche > jest spawn gsa troszke na polodnie swapn gsa i >> od wampa chyba spawn 2 gsow takze odradzam knightem chyba ze boh+t ring full def z z hmm walic go bosorcem i pakiem to latwo u hur+t ring +boh i na 20 lvlu uciekniesz ale jak masz lagi wolge odradzam a spawn jest chyba co 25 min
|
vamp jest tam na probke :P (mozna tak powiedziec) jest niedaleko catedry i jesli pojdziesz w miare ostroznie to nie natkniesz sie na zadnego gsa ale jakby sie juz trafil to radze niktorym uciekac droga powrotna az gs zniknie a o mapke gdzie dokladniej to poproscie kogos innego ;D
|
Kox!!
Ej vamp na poh-u coo ?? dziwne ale screen to screen wieże w to co widze. :cup: 8o
|
jest jeden spawn vampa na POHu na poludnie od katedry, ale neradze sie zapuszczac za bardzo an wschod tam jest GS, chyba 1 slime, 2 witsch, spawn GSa jest co okolo 10 min a wampa okolo 30 min
|
oj nie radze mnie dopadła tam the old widow, zaszło mnie dużo cyklopow old widow i padłem, jest taka szybka że dogania 100 lvl, dosłownie dwa kółeczka wokół mnie w ciągu paru sekund i ded :confused:
|
.....a na dodatek summonuje gsy
|
jest vamp... ja radzilbym isc brzegiem pustyni i non stop "prosto w dol" :) bo jesli pojdziesz za bardzo na wschod to juz na poczatku wyprawy spotkasz minosy (archery, guardy, magi). Niedaleko katedry (troche nizej) so orc ridery... war wolfy itp, na nie tez mozesz natrafic. Jeszcze nizej sa szkelety, ghoule i 1 witch. No a co do samego vampa to tak juz zostalo wspomniane nie radze isc za daleko na wschod bo gs (w najlepszym wypadku... bo jest jeszcze old widow, ktora zreszta mozna zlurowac pod sama katedre :baby: ) Cie dopadnie :) pierwszy raz nie radze isc samemu :)
powodzenia |
LOL to na pohu jest stał respawn the old widow ?? Ja myślałem że to jest tak jak z Yeti na foldzie. Nie rozumiem także tego jak można zlurować ją do katedry jak gs przy lurowwaniu po 50sqm znika ...
|
Nom na PoHu jeden ejdyny vamp dla facc ;p Ale z te "szmaty" zazwyczaj puste są więc na Vampire Shield jak cchesz liczyć jak on tam jest 48 razy na dobe to powodzenia :P Kolega mnei tam zaprowadził, a jak wracaliśmy to swieżutkie trupy po GS'ach były nawet PF jeszcze się unosiły :P
|
vampir sie respi dokladnie w nocy czasami jak jestes na katedrze na powierzchni to sluchac jak krzyczy "yoohoo" :)
|
Cytuj:
Cytuj:
po 2: mowimy o gs czy o old widow ? 8o bo to ze gs znika to ja wiem :baby: |
LoL
Cytuj:
|
Pisałem już gdzieś, ale wypada napisac i tu... Poza PoHem jest CONAJMNIEJ jeszcze jeden Vampir dla FACC. Zkąd wiem? NO wiec tak, chodze codzień na OF z kolegą i pewnego razu podszliśmy na sam kraniec [nie, nie zamku tylko terenu of]na dół po prawej stronie przy kamiennej "wiosce". Stoję rpzy rzecce, wyjmuje loot z Soldiera i słysze, z jaskini, na północ od rzeki "Yoooooohuuuuuuu" - DOwód na życie w niej wampira ;p
|
takie yooooohuuuuuuuu (lol) to dźwiek wydawany przez war wolfa. Przez vampira też chyba, ale prezez ww napewno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |