![]() |
Wypas pking i jaki loot!!
Zeby uczcic swieto niepodleglosci naszego panstwa postanowilem ubic jakiegos polaka :D
niegram na tej "Elysi" i jezeli ktos bedzie chcial sie zamienic wzamian za itemki na guardi =) Film milego ogladania COMMENT PLX -Jak co to moj nick na Guardi Dobuzibierski |
No udalo ci sie,gz lootu B) Knight sux!!! X(
|
Bardzo ladne pk , i gz lootu xD
|
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa :D ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D |
Gratz!! Gratz!! Gratz!! lootu i pk :) ;) :)
Mam posatc na guardi 15 sorsa Name: Soceo :D ale mam kumpli na 40-tych i troche mniejszych lvlach zrobilem tam postac tylko po to aby sie nie nudzic :D |
Cytuj:
:( |
locik dobry jak na taki lvl gz ucieczki :)
|
Cytuj:
|
Spoko film, taka ekipa i cie nie zlapala xD.. Gratuluje lootu i pozdrawiam. [btw, ktos ma taki avatar jak ja 8])
|
hehe farciarz,
super film, warty oglądnięcia, polecam go ściagnąć. Loot przypasił Tobie nieźle:D |
Hmm gz lootu.
|
Dobre,Dobre,Dobre i jeszcze raz dobre pekowanko i gz z lootu;p
|
Ale to ci wyszło :D .LOOT SPOX!! A ten Sorcerer co go zabiłeś to nie umie grać. Nawet z hmm cię nie strzelił. :D :D :D Fajnie zwiewałeś i chwile twojej radości :).
|
Niewiem co Ci wypadło bo komp się kłóci z tibiCam'em ale skoro tylu graczy Ci grtuluje to ja też mogę. Gratz!
A kogo zlałeś? |
Zeczywisice loot wspanialy:]
|
Cytuj:
On topic : Gz loota |
Ale byles podniecony tym lootem;p
|
Omg 32 lv zabija 16... potem ucieka od miejszego lv od siebie i jakim cudem po kilku minutach mu znika pz ... dziwne i fuksiarskie
|
Ale hardcore :) Spoko loot i jeszcze lepiej bo ci się upiekło :D
|
Cytuj:
ja chcialem go kropnac na rozgrzewke z potem sie wziac za cos lepszego... nie wiedzialem ze tak wyjdzie :P a pozniej uciekalem nie przed mniejszym tylko przed o wiele wiekszym lvlem potem sie jeszcze kilka innych dolaczylo pz stracilem na ulamek sekundy i gdyby nie to ze to fuxem zauwazylem to bym dalej uciekal i byc moze juz nie przezyl kilka pali i duzego lvla knighta |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |