![]() |
ten sam nick??
Mam pytanko :D
czy jak skasuje postac o danym nicku to czy będę mógł zrobic postac o tym samym nicku np na innym swiecie?? :confused: odpowiedzcie plz :D |
Nie można. Głupie pytanie -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest ponad miesiąc jak nie równy miesiąc -.-'' |
Cytuj:
Srry za offtopic.. |
Można po 6 miesiącach od deleta postaci.
|
Cytuj:
Buebuebewubeuebeeubeuebueeueuebeubhuhrhrhrrhrhrhrh 8o ch*ja sie znasz... Cytuj:
Cytuj:
|
Wyjaśnienie:
Gdy Zdeletujesz postać dzisiaj zniknie ona z listy charów po 2 miesiącach. Po tym czasie przez 3 miesiące będzie można zobaczyć jej lvl na tibia.com i przez te 3 miesiące będzie również w statystykach (o ile sie dostał). po upływie tych 3 miesięcy na tibia.com nie zobaczysz nic o postaci, ale bedziesz musiał czekać jeszcze 3 miesiące aby założyć chara o tym samym nicku. Czyli prostym rachunkiem daje to nam 8 miesięcy od dodania postaci do deletowanych :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2miesiace usuwania + 6 miesiecy odczekiwania = 8 miesiecy 0_o |
Cytuj:
Ale ja napisałem że np. dzisiaj dajesz postać na delete od tego momentu musisz czekać 2 miesiące aż postać nie będzie miała możliwości Undeletowania i ja pisze od że 8 miesięcy od momentu w którym klikniesz na "Delete Character" i wpiszesz nick owej postaci... Mam nadzieje że zrozumiałeś teraz @nie zauważyłem posta wyżej sry... :P |
oki:D
ok więc od momętu wcisnięcia delete musze czekac 8 miesency zeby zalozyc postac o tym samym nicku.
lecz czy ta postac musi byc np na tym samym kącie albo tym samym świecie ?? :confused: z góry dzieki :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dzienx all :D
dzienki z wszystko :)
temat do zamknięcia :P :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |