![]() |
Serpent Spawn
Czy moze mi ktos powiedziec co to jest, i gdzie mozna to znalesc?? Mój kolega sie w to zamienil i powiedzial ze znalazl to na tibianews. ja szukalem i nie znalazlem ;/
http://img424.imageshack.us/img424/2...tspawn19yd.jpg |
o.O
lol nigdy nie widziałem czegoś takiego :P
|
Potworek jak da sie zobaczyć na screenie nazywa się "Serpent Spawn"
Z tymi potworkami sprawa przedstawią się jak z gazerami i Elder Beholderami w poprzednim update. Tzn. Można się w nie zamienić, ale jeszcze ich nie wprowadzono jako przeciwników :) Szykujmy się na nowość w przyszłym update ;) |
coś ala gazer lub elder beho z poprzednich czasów,
btw cos strasznie jasno tam miales :F |
Czytalem gdzies kiedys na zagranicznych stronach ze to ma byc nowy skin bazyliszka, ale to ejst niepewne. NA tibia.pl juz byl podobny temat pewien czas temu.
|
Też sie zamieniałem już w tego stwora :D Fajnie sie prezentuje i można czasem zabłysnąć jeżeli na którymś servie jest mało znany wygląd i nazwa stwora :p
|
Tak jak ktoś juzt u mowił, jest tak samo jak z elder lub baby beholderem w 7.4.. dało się w to zamienić, grafika już była wprowadzona wpliki tibii, ale jeszcze nigdzie się tego nie dało spotkać. Więc na 90% stawiam że ten Serpent spawn bedzie w nowym update 7.6.. Atak wogle, czy na test servie juz znalezli tego monstera?
|
mam pytanko: ile na to potrzeba many? tyle co an kazdego potworka czy jak? bo ja probuje sie w to zamienic i nei moge:/ a moze ktos wie dlaczego?
|
Ja tez nie moge:/ moze tylko drutem sie da albo cos:/
|
Niestety, nie da się już w niego zamienić. Pewnie było tak samo jak z mimiciem :]
|
a ja nie moge sie w niego zmienic :(
pisze utevo res ina "Serpent Spawn i nic :( |
niecaly miesiac temu widzialem gosci ktorzy chodzili po carlin pozamieniani w serpent spawn.moze po tym update ze spirami uniemozliwili zamienic sie w to
|
no to temat do zamkniecia ^^
|
Cytuj:
Dec 04 2005, 11:47:03 CET Killed at Level 112 by a snake |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |