![]() |
Test Server 2005 [WMV]
Witam, tym razem po wielu trudach i tysiącach nerwów stworzyłem swój 1 film WMV. Film przedstawia Test Servera, który się aktualnie odbywa. Zapraszam do ściągania i komentowania, a komentarze typu: "aaa geylogger" proszę zachować dla siebie. No to tyle.
Test Server 2005 PS: Przepraszam, że taki słaby ale dziś mam nadzieje, że pójdę z ekipą na coś lepszego i zrobi się lepszy film...W chwili obecnej 3 w kolejce ;] @EDIT: I tak oto jak obiecywałem tak daje, drugi dzień Test Server 2005. Test Server 2005 Day 2 Comment PLZ |
Ocena filmu 3/10
I mam jeszcze jedno pytanko..., co to znaczy te "WMP"? |
Cytuj:
|
Gratz !!!!
Jak dla mnie to git ocena : 7/10 Muzyczka może być freestyle :) Ogólnie git ;) |
moze byc ;]
|
spox filmik ;)
|
Proszę o więcej komentów. Czy film dobry czy nie, dużo osób ściąga ale mało komentuje. Jeśli wam się podoba i mam robić wiecej filmów WMV to piszcie.
|
Powiedz mi może jak robisz takie filmy? Jaki program?
|
Cytuj:
Link do poradnika "WMV - The Movie" by hoomik WMV - The Movie (Poradnik) |
Wmv nie jest zly.. no ale nie ma tego cos...
Lubie wmv filmy+ssy:) sklejone.. no ale ? nie jest zle.. rob wiecej:] 8/10 |
Nawet fajny. Mozesz robić więcej :)
|
nawet,nawet
taki sobie .Tylko pokazujesz jak dedałeś nie ma jak pokazane jakie są nowe rzeczu na mainlandzie.Dobra muzyka. :) :D
|
up: bo nie ma nowych rzeczy;]
|
AAAA geylogger!!!!!!!!!
|
Cytuj:
I co ci da pisanie takich postów? Jesteś zwykłe dziecko. Boisz się keylogerów to zainstaluj antivirusa. A post raportuje za bezsensowny i brak powiązania z tematem. |
Super film naprawde grazt muzyka też dobrze dobrana do akcji 8/10
|
hehehe ale filmik dales okolo 4 rano a nie 5 xP
|
Film fajny ;]gz 8/10
|
W 1 poście dodałem 2 dzień Testu, zapraszam do oglądania, ta wersja jest chyba lepsza. Piszcie komentarze, żeby temat znalazł się wysoko i każdy mógł go przeczytać.
|
gz
Mi sie film podoba chociaz nie jest idealny ale wiesz nic nie jest idealne GRATZ filmu :] ;) :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |