![]() |
Poszukuję ludziów do fake'a! ;^)
Ekhem! Poszukuję ludziów do fake'a. Prosze wpisać nick w klimacie fantasty, oraz kim chcesz zostać. Dostępne posady:
-Mag Ognień-Freir -Mag Woda-Mistick -Mag Ziemia-Shadowrider -Mag Powietrze-Eug -Mag Energia-Vaviec -Mag Ciemność-Bordax -Mag Jasność-Kraon x^D -Rycerz-Lothar -Rycerz-Destroyex -Rycerz-Misjonarz -Łucznik-Benio -Przechodzień x 25 Avantis, Dark Sven, Necrash (dodałem e, żeby był ładniejszy nick :^P!), Pingone, Turouk, Norah, Szlachcic Lord Andre (Gothic się kłania xD), Burakou, Kamajos, Matriksik, Xantis, Szlachcic Rohen -Noob (x^D) Predalien, Pupisem -Król- Król (dobry) Simoneko i Król (zły) Specter oraz Książę (zły) Crowal LISTA CAŁKOWICIE ZAJĘTA! Specjalni przechodnie (bogowie): Avantis, Dark Sven, Norah, Necrash, Tourok, Szlachcic Lord Andre (być może zmienię nick, bo ten do boga nie pasuje. :P) Dziękujęę! Proszę o szybkie odpowiedzi. :^P FAKE POJAWI SIĘ W PRZECIĄGU TYGODNIA PROSZĘ CIERPLIWIE CZEKAĆ! |
Mag energia plx : D
Vaviec-nick fantasy..?czy ja wiem: P |
Rycerzyk plx nick Lothar
|
Cytuj:
|
To ja jako shadowrider albo argoniusz
|
Cytuj:
No ok, ale kim chcesz być :D? |
Ciemny mag....
ile takich tematow jeszcze bedzie? Zaraz ich bedzie wiecej niz fejkow, poczatkujacy fejkowcy zakladaja takie tematy bo widza ze ci ktorzy sa super-duper dobrzy w fejkach raz zalozyli to oni tez musza... potem robia jedna czesc fejka (ktorea i tak sux) i przestawaja.... Boze, bierzcie kogo chcecie -.- @Down Bylem pierwszy :> |
ja chcieć mag ciemności:P <---aragog
|
Mag Woda
-Mistick albo Mistick Alia ( jak wygodniej) |
To Ja che byc Magiem Ognia nick.....hmmm...
Firen , Freir jak chcesz :D |
lucznik plz
benio plz (albo bernard) |
Cytuj:
|
Mag Powietrza
Maga Powietrza PLZ
Nick: Eug PS. Crash bylem pierwszy Drugi Post spowodowany Errorem systemu ,przepraszam |
Ok Turok. Zostawiam ci.
Second Edit: Kurde! No to Mag Ziemia. I jest moj! Mag Ziemia PLZ! :):):) |
mnie tez mozesz dac - byle gdzie
|
No to jak wszyscy to i ja sie pisze :P
|
Mag Ciemność nick : Bordax
|
Mag jasności pl0xor nick Kraon albo zydrex jak ci wygodniej
Ps. Komentujcie mój fake'i jest 1 cz. (Hie hie nie ma to jak reklama w czyimś temacie) Link w podpisie |
Rycerz
Destroyex Jak nie ma to dorób albo rycerzy albo najmników to będę najemnikiem. |
:D
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |