![]() |
Trening palem po update
Zrobilem sobie nowa postac - paladyna. Dopiero co wyszedlem nia na maina i nie wiem gdzie i jak skillowac po ostatnim update. Mozecie doradzic mi jakis sposob ciekawy lub miejsce do trenowania z potworkami?
|
Jakie kolwiek kopalnie z trollami (darmowy dostęp do sperów...) i opcja "szukaj" się kłania...
|
za wszelka cene 25 dista i na roty z lukiem.
|
Jeżeli posiadasz jaką kolwiek gotówke to przeznacz na speary :) jak narazie wbiłem 61 dista na 8 lvl gdyz trenuje na monku a gdy się speary skończą ide na trole knightem i tak w kółko dopóki niezałapie 75~ proponuje równierż chodzić na gobliny i zbierać kamyki gdyż wcale wiele nieustępują spearom.
|
Propozycja.
Ja bym po pierwsze proponowal jesli posiadasz troche kasy kupic speary , small stone , throwning stars , throwning knife ostatecznie arrows ...i bawic sie z trolami niedaleko d bridge lub ze swamp trolami nieopodal venore...
Jesli jednak nie posiadasz za duzo pieniedzy polecam od razu isc na trole i pozbierac sobie troche spearow i po prostu lac je do jakiegos 35-40 dysta , a w miare czasu przerzucic sie na rotki i ewentualnie na ghule(od 60+dysta)... PozdrO ;) |
na pvp to wiadomo jak masz kolegów prosisz o speary i jakiegos ghula-monka i jazda a ja mam kaszanke bo gram na non-pvp czemu niemozna trenic z monkiem na non-pvp ;( ;(
dzisiaj zrobilem 1,5 skila (z 57.5 na 59 :P ) ale tylko dzieki temu ze mialem 100 gwiazdek od kolegi ^^ i jakies tam spery ... |
Cytuj:
30 kamieni styknie ci do spokojnych 30 minut treningu waza kolo 100 oz czyli tyle ce 5 spearów którymi potrenisz moze 5 minut racja 0 różnicy :)pozatym kamien ma mniejszy atak i przy skilu 60 nie sciaga nam rota na 2 strzaly ;) |
Cytuj:
|
A ja mam taki pomysl tylko nie wiem czy jest dobry dlatego daje go ocenic ekspertom (wam). Nabije sobie w ab na trollach dista okolo 35 a potem pojde do thais na cyce z lukiem i bede expil i trenil w jednym :D. kiedys mialem pala i cyce mozna bic jak sie ma tyle dista tylko troche duzo strzal idzie.
|
moja rada : na trollach wbic sobie okolo 40 dysta (nie jest to wcale takie trudne ^.-) a potem strzaly i isc w expowiska na ktorych zwroci sie za strzaly z czasem a dokladniej z wiekszym dinstance beda zyski ;D polecam ghost land (nieopodal Carlin)
|
Cytuj:
|
Ohh God... Not AGAIN!!
Najlepiej potrenuj rzucając fire swordami do wody X( Jezu ludzie ILE JESZCZE?!?!?!?!?!?!?!?!?! Od pojawienia sie wersji 7.5 plagą są takie tematy! A najgorsze jest to że powstaje ich coraz więcej! :( Błagam, niech któryś modernator przykleji jeden temat o tym (wiem że jeden jest już przyklejony... ale może jakoś łopatologicznie - "TRENING PALEM W 7.5") bo szlag mnie trafia jak widze pod sobą te same tematy o tym samym (oczywiście PALADYNIE)!! Ciągle i ciągle i ciągle...
@Topic: Nie ma magicznej metody nabicia 100 disa w 30 minut... Są 2 metody na rozwiązanie problemu: 1. wymyślenie że trenuje się spearami i iść na potwory z których takowe wypadają - gwarantuje że dasz sobie rade :P 2. użycie wielkiego i wspaniałego daru Administratorów dla użytkowników forum jaki jest :cup: !!PRZYCISK SZUKAJ!! :cup: |
Proste - nietrenuj ;p Posiedz do 35~ dista na trolach kup strzaly i idz na soldy. Za strzaly sie na pewno zwroci a i bedzie mial bolty ;]
|
Trole trole i ostatecznie TROLE
zrób se skille 30 i 9 lv 2mlv
wyczaruj BARDZO dużo strzał ić na roty i tam ci skille sama wejdą na 45 sillach na ghule (jak masz pacc to z boltami) |
Jeżeli dopiero co wyszedłeś na maina to fajnie :) Gratuluje!!
A teraz do tematu. Paladynem na samym początku najlepiej(przynajmniej mi) trenowało się spearami na bugach :). Chociaż ostatnio wpadłem na bardziej innowacyjny sposób treningu(też z bugiem), a mianowicie : Bierzecie qmpla i bijecie go ze spearow, a obok stoi sobie robaczek... Po kilku/kilkunastu strzałach bez krwi uderzacie robaczka z fista - pojawia się krew licznik bije dalej :) i dalej w kumpla... :) Plusy są wg. mnie takie, że robaczek wystarcza na dłużej, kolega może ci trzymać troche spearów, ćwiczysz shielda :) Minusy, hmmm... Nie wiem sam, ale jak ktoś znajdzie to niech pisze :) Gdy nabijesz skill około 25-30+ to możesz już spokojnie iść na trolle z tarczą (wkońcu też ćwiczyłeś shielda:) i tak trenujesz do 50-60+. Później łuk i na cyce, mino guardy, dwarf guardy i jedziesz :), teraz będzie ci rósł już praktycznie tylko distance :>. Gdy dojdziesz to poewnego momentu to sam dojdziesz do wniosku jak Tobie się najlepiej trenuje, gdzie Ci się nalepiej expi itd, itp :D Nie pozostaje mi nic jak życzyć ci powodzenia i miłego expienia :D |
Cytuj:
|
Źle ci jak ci pogratulowałem ?? :) A jak to twoja "xx" postać to po co się pytasz :>
|
Pytam sie po to bo to moj pierwszy pal po tiquanda update i mam problemy z trainem, tzn mialem bo juz znalazlem sobie taka nawet niezla metode i jakos dojde do 40 dista a potem to juz samo poleci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59. |