![]() |
60 EK vs Boss Mino, 2 Bp Uh, nice loot (Galana)
Oto link do filmu jak moj friend wali Bossa Mino :P zeszlo 2 bp uh 8o :baby: B)
http://rapidshare.de/files/7529675/bossss.rec.html |
O w morde a mialem zamiar sie na niego wybrac ale on jest jak black knight
:( |
o_O omg ale on silny i jeszcze się leczy B) loot sux
|
-.-''
Mino silny to fakt, ale jak to jest dobry loot to ja jestem Matka Tresa -.-'' Filmik słaby.Pozdr.
|
Cytuj:
na innych filmach jest on o wiele słabszy xD a film ogólnie słaby :( np: zmarnowanie fieldów na początku, zamiast na końcu... |
Boss mino ma mało hp. Jeżeli brać ze sobą jakiegoś sorca to padnie na 4-5 sd.
Jest coś sliniejezego od bosa mino. Nazywa sie Horned Fox (przy demage'ach jego imie jest The Horned Fox". Znika on i atakuje jak boss mino. |
Troche dretwy ten film...
Ale loot...MIODZIO 8o ;) |
Widzialem jeden film z Muriusem ale padl na hita z sd :D
|
mi sie wydaje czy to rogate bydle wali z eXori ?
|
Omg
O LOL! Wypas Filmik ! 8o
|
Cytuj:
|
Mysle że dał bym rade moim Pallem ale oczywiscie z sd bo duzo hp to niema a bije z combo moze jak gs
|
jakbys uzyl jakichkolwiek run ofensywnych typu hmm to by ci zeszło max 5 uhow,
pzdr |
Najs. Ile razy ja chodziłem na Mintwalin i tego cholerstwa nie było :/. 2bp UHów poszły sie je-bać :P:P Btw. Nie masz 2recznej broni? ;] szybciej by poszlo chyba :P
|
Zaufaj ze jakbys tam poszedl z GS to bys nawet nie zauwazyl ze to byl boss :/ Kiedys mnie napadly 3 Guardy i wlasnie ten typ ... zauwazylem ze to byl boss dopiero jak zaczolem przegladac hity (nawet go nie otwieralem, a hity sprawdzilem dopiero w Ab depo) :P
|
ale on szedl sobie poexpic i nie wiedzial ze na niego trafi -.-.... i nie mial runek a sam rozwalil calego questa na had of the mad ale nie bylo to nagrane bo to quest spoiling :)
|
Gz bro, Lasek to normalnie pg :baby:
|
Widzialem juz cos w podobie film
Niezly ten boss wali z exori a combo jak gs ;)
|
haahaha
koles z takim skillem 2 bp uh stracic na takiego banalnie prostego potwora haha "kombo jak gs" gdzie te kombo zes widzial gs moze ci za***ac po 230 a on z tego co widzialem max 117 z łapy jakby koles pomyslal i z tym "bossem" poszedl w róg i ustawil go na fielda to juz by bylo inaczej a koles 60 lvl <lol> zadnych run ofensywnych no o explo to juz nie wspomne bo to by byla waste ale chodz te glupie hmm a zupelnie inaczej by to szlo i zapewniam ze gdybys walil z gsa padl by on bardzo szybko i gdybys przed nim nie uciekal jak on mial yellow hp lol a gdzie loot byl nice hmm to nie wiem |
rehost plx bo mam do dupy neta i nie moge sciagac;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |