Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   WaGaRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5574)

Duwaf 17-05-2004 07:42

WaGaRy

Mam pytanie czy gra w tibie natyle was wciąga że czasami niepujdziecie do szkoly :) lub niewypełnicie jakis zadań :D ...

Moji koledzy potrafia co drugi dzień nieprzyjsc do szkoly by zagrać hehe.Ja sam czasami okłamuje starych ze jetem chory i do szkoly nie ide :))

Jesli byl taki temat to bardzo przepraszam sie niewtajemniczylem :baby:

a tego bana to ja niewiem dlaczego ehh :( :( :( ;(

Monoskar 17-05-2004 12:33

Brawo, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości z oszukiwaniem rodziców i symulowaniem choroby :))

W Twoim krótkim poście jest 6 błedów ortograficznych (maturę z polskiego oblejesz już po 3), pomijam literówki i interpunkcję (nie, interpunkcja to nie jest nowy rodzaj czaru runicznego w Tibii).

Krótko mówiąc, dla mnie jesteś idiotą, ponieważ zakładasz idotyczne tematy. A "krok od bana" masz za założenie debilnego tematu, w którym pytasz tak zwyczajnie, jak zdobyć najlepszy miecz w Tibii. Gdybyś na chwilę wysilił umysł, pewnie byś zrozumiał, że ten miecz albo nie istnieje, albo jest w queście z bramką od 150 lvl 8o 8o 8o 8o 8o

Duwaf 17-05-2004 14:24

jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .

ps jestes noobem

Sir_alex 17-05-2004 14:33

Ja i kolega kiedys nie poszlimy do szkoly tylko na wagary do kafejki aby grac w tibie jejeej spoko bylo a ten pomysl z udawaniem choroby tez go stosowalem (zawsze dziala)

bec88 17-05-2004 14:56

Ja czasem zrywam się z 2 ostatnich lekcji i sobie gram ,ale z całego dnia to może z 4 razy zwiałem tylko

TheNatoorat 17-05-2004 15:38

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Duwaf
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .

ps jestes noobem
I primo: dlaczego się dziwisz, że prawie masz bana, skoro wyzywasz innych forumowiczów? Przecież w regulaminie jest jak wół napisane:

"Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze." , oraz:
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
(tutaj ktoś złośliwy może się przyczepić, ale słowo "n00b" jest dla niektórych baaardo obraźliwe i zwrócenie się do nich w taki sposób może być nadepnięciem na ich odcisk [ranisz uczucia!])

II primo ( ;) ): czego według Ciebie Monoskar mógłby zazdrościć? Tego, ze nabiłeś sobie posta?

Po 3: W Internetowym Słowniku Skrótów i Wyrażeń znalazłem takie coś:
"LOL - Lots of laugh"
więc (o ile znasz Język angielski) powinieneś wyczytać, że niewinne lol oznacza nic innego tylko... śmiech, a zatem nie można wyzywać innych od "lolów" (śmiechów [to żenujace])

ONTOPIC: NIGDY nie wagarowałem i NIGDY nie zamierzam tego robić (zalezy co dla kogo jest wagarami np. udawanie choroby)

I na tym zakończę moje pełne boleści wywody.

she_devil 17-05-2004 16:03

Owszem...
Zdazylo sie wieeeeele razy ;D

Slajt 17-05-2004 16:10

Zgadzam się całkowicie zThenatooratem (szczególnie, że chodziliśmy do jedned klasy :D)
Ja na wagarach nigdy nie byłem, a chodze do 1 gim (troche już tego zeszło), nigdy nie udawałem, że jestem chory bo później trzeba nadrabiać ;(. I jesteś totalnym żurem jeżeli opuszczas lekcje tylko ze względu na tibie - mówie ci stary, wylądujesz na śmietniku.
Widać to po pierwszym poście. Ja sam nie jestem dobry z polskiego, ale ty jesteś w tym totalny "n00b". Poprostu brak mi słów, szkoda mi ciebie.

bec88 17-05-2004 16:34

Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. A jeżeli miałbym przyczepić się do czegoś w tobie jak ty czepiasz się do Duwarf to spójrz na swój podpis i pomyśl jak reprezentujesz siebie i swój naród . ( Te słowa oczywiście były kierowane do Slajt )

Adaras 17-05-2004 16:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Duwaf

ps jestes noobem
http://ebaumsworld.com/forumfun/stfu5.gif

Oh yea, i just luv' polack's plx ?

Iwan 17-05-2004 16:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez bec88
Wiesz nie oceniaj go po jednym poscie i wcale nie myślę że wyląduje na śmietniku ,ja też wagaruję i to dużo a problemów w szkole nie mam to że nie uciekłeś ani razu z lekcji ,to nie wiesz jaka to jest przyjemność zerwać się z lekcji posiedzieć nad rzeką ,jeziorem z kolegami i pogadac sobie z nimii o codziennym życiu. (...)
Tylko zauważ, że wagary, o których mówisz, a nie chodzenie do szkoły na rzecz siedzenia przed kompem i grania w Tibię, to dwie zupełnie różne rzeczy. (moim skromnym zdaniem) ;)

Bambuko 17-05-2004 16:57

Jak słyszę "brakuje mi 23k exp - nie idę do szkoły" to się śmieje. Dla mnie "tibia" to nie powód, żeby się zrywać:/

Monoskar 17-05-2004 17:13

Cytuj:

prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku***
Prawie wszyscy twojego pokroju.

Cytuj:

bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu
Kipię z zadrości...

Cytuj:

a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie :] z kolegami .
Dla jaj to się możesz dać psu po twarzy polizać. Na forum szuka się informacji, dyskutuje, wyraża poglądy.

Cytuj:

ps jestes noobem
Może, ale jak ja chodziłem do 6-tej klasy podstawówki nie było PC-tów w każdym domu (C-64 było szczytem marzeń), nagrywarek, stałych łącz dla każdego, aparatów cyfrowych, komórek itd. Może dzięki temu potrafię coś napisać w ojczystym języku (i nie tylko) nie poniżając się publicznie.

Ontopic: Nagminnie wagarując szkodzisz sam sobie o czym przekonasz się w przyszłości. Wagary owszem, zdarzały się, ale zawsze potem trzeba nadganiać braki. Zresztą Tibia nie zając, nie ucieknie 8o

Duwaf 17-05-2004 17:20

Z polskiego mam 4 w szkole gdzie srednia jest 5

niesadze ze zostane zulem hrhr ;( ehh ucze sie za dobze i ocemy mam bardzo dobre wiec ... nieoceniaj mnie chamie .

MOjim zdaniem ci co tak mnie jada maja sami ze soba problemy i tyle 8)

Duwaf 17-05-2004 17:27

moja przyszlosc moja sprawa nie twoja ku****e
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Pewnie bedzie bardziej kolorowa niz twoja hahaha :D

bec88 17-05-2004 17:40

Człowieku nie spamuj tak bo zaraz bedziesz miał bana a nie krok od niego ,taka moja dobra rada ( jednak ciebie źle oceniłem .... )

Starkey 17-05-2004 17:55

Uczęszczam do II klasy gimnazjum. Kilkakrotnie ( 2-3) zdarzyło mi się ,,wagarować", lecz po głębszych przemyśleniach stwierdziłem, iż jest to strata czasu( trzeba nadorbić zaległośći). Rozmawiać ze znajomymi można w weekendy. Jestem ciekaw kiedy do tego dojrzejesz?? Twoja przyszłość będzie kolorowa- czy tu chodzi o fiolet( denaturat)??

PS. Nie przejmujcie się Duwafem :baby: , może chłopak czuje się niekochany i szuka akceptacji;)? On poprostu jeszcze nie dorósł do pewnych spraw:(. Nic na to nie poradzimy.

Duwaf 17-05-2004 18:07

Ehh a ja myslaem ze mozna sobie niezle jaja porobic ale widze ze tu ludzie biora wszystko na powaznie. :(

UWAGA
MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!! X(

a z tym denaturatem to niezle hehe mam nadzieje ze tez zartujesz.
zrobilem duwafa poto by sobie porobic jaja i tyle ale oczywiscie wam to nielezy ... ;(

bec88 dobze mnie oceniles!!! niezmieniaj zdania!! (mam nadzieje ze te 88 to nietwoj wiek hrhr)

Co ja mam z tymi jajami aha mialem zjesc jajecznice tylko jak skacze ta wojne :]

>>>w realu jestem inny!!!<<< :)

Karol 17-05-2004 18:17

Hmm... Do czego to doszlo zeby nie chodzic do szkoly z powodu durnej gry >< (uzyte slowo "durnej" nie oznacza wcale ze ona jets glupia!!) A z symulowanie choroby... na to sie moi rodzice nie nabieraja :/

Cytuj:

MOJE POSTY SA ZROBIONE DLA JAJ !!!!
Ohh... i co wydales jakies jajko juz na swiat?

Slajt 17-05-2004 18:29

Bo ja na przykład nie znoszę jaj !!! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:21.