![]() |
chaty.. troche inne pytanie
Cytuj:
cytat z tego forum. niestety w tamtym temacie nie moglem odpowiedziec bo byl zamkniety wiec zakaldam swoj na forum odpowiedzi na to pytanie nei znalazlem. a wiec w tekscie jest takie zdeanie iz "Z marnego 11 lv. i 11 m.lv. zrobiłem 18 lv. 38 m.lv." z mlev rozumiem ale jak mozna wyrobic sobie poprzez chaty lev to nie rozumie, w jaki sposob... moze mnei ktos oswiecic? watek informacyjny! |
Sa specjalne boty ktore same chodza i expia, zbieraja kase itp. Np wbijasz takiego 10sorca do kopalni dwarfow, ustawiasz go na takim bocie idzisz na dwor, za pare godzin wracasz , logujesz sie i masz ~15lv i bp kasy.
|
specjalne czyli? :> musze zobaczyc bo nie uwierze :P
|
Cytuj:
2. Po 3 banach dostajesz kasacje konta, bezsensem jest wiec uzywanie tego typu botow. 3. "Z marnego 11 lv. i 11 m.lv. zrobiłem 18 lv. 38 m.lv." Rotfl, w ciagu tego 30 dniowego bana mozna zrobic lvl 2 razy wiekszy, z nieduzo ale jednak wiekszym mlvem. |
Cytuj:
|
Rank masz rację, tylko, że w miesiąc można sorcem zrobić 50 lv (bez sharingu), mój kumpel w 6 dni 41 lv nabił, grając b.długo (ale nabił), więc wiesz. Ale jeśli ktoś umie grać tylko na botach to nie zrobi nawet 15 lvla bez bota potem.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |