![]() |
Tibiopodobne gry sp
Czy wg. was powinno być takie coś, jak RPG maker, tylko oparte na Tibii(grafika, potwory, system itd...)?
|
Czytałem twój post siedem razy, by go zrozumieć, interesing nie?
Mogłoby, ale ten ktoś by musiał wykupic licencję od Cip Softu... I to nie wcale taką tanią... |
Czytałem twój post siedem razy, by go zrozumieć, interesing nie?
gratulacje ja alej nie moge zrozumiec a tak on topic to moze i by fajnie było ale juz powiedziane ze nie było to by tanie ale moze kiedys i nie koniecznie tylko a podstawie tibi moze i innych rpg a to by bylo fajne |
Rotfl,człowieku.Chcesz mieć tibijską grafike w RPG Makerze ?Zripuj wszystkie grafy,zrób z tego chipsety,zripuj wszystkie potworki i voila.A jak byś chciał zrobić gre z taką grafikę to najlepiej użyj RPG Maker'a 2k
@Edit: A panom u góry gratuluje umiejętności czytania ze zrozumieniem... |
@off
Ee, zapomnij o zrobieniu czegoś takiego w rpg makerze... Nawet total mega owner rpg makerów, stukał by na tym syfie (to sie nienadaje do d&d~ z 'say systemem') jakies 2 lata... no cóż :) Lepiej pograj sobie w szachy, nie popsujesz sobie oczu. o_O @topic Cytuj:
SP w podobie tibii, jest tego wiele, .: Nie mówie o ots; ) :. sam mam gdzieś na komputerze. Na necie trudno to teraz znaleść. Jak znajde na pc'cie to może na PM dam :-) |
...Myśli...
Cytuj:
|
Ja miałem kiedyś w RPG makerze grafiki z Aspertany (czy jakoś taK), więc i z Tibii dało by się zrobić.
|
Najnormalniej na świecie ots na własnym ip,cała filozofja (127.0.0.1)
|
Cytuj:
|
ej ajk sobie sam zrobisz ots zeby pocwiczyc pvp czy cos to nic ci sei niestani ....
a wogule to ots moze rozslawiac tibie :) |
Cytuj:
Jednak coś mu niewychodzi... NVM end ots =) |
Cytuj:
Więc WYPAD! :evul: |
pytałem sie dzis GM czy ots jest legalny-powiedział że tak: )
|
Cytuj:
|
@off
Sam OTS jest legalny, ale wykorzystywanie klijeta CipSoftu zeby sie podjaczyc juz nie ;) PS. Tak wiem wiem ... juz wypadam z OTSami :P @top jest cos takiego mialem to kiedys na dysku ale nazwy za chiny niepamietam ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |