Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Filmy od Hega (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5584)

Hegemmon 17-05-2004 16:44

Filmy od Hega

hmm też będę się bawił w to czasami ale rewelacji tu raczej nie znajdziecie :)
na początek pewna historia
zalogowałem się na anticy bo czasami trzeba się oderwać od Vienia :) szedłem własnie po parcele żeby wysłać plony potem ale nagle zobaczyłem jak gonią playera.. hmm i poszedłem dalej :) wychodzę potem z depo, patrzę i oto co zobaczyłem:
Tibia 7.26

kill_redskull_by_hegemmon.rec
mam jeszcze ss ale chyba film wystarczy :) )

jakby coś było więcej to dam

See You in TIBIA!!
8o

DOWN:
a to już nie ma ego dziadostwa (to_moze_byc_trojan)??
hmm w takim razie zmieniłem

edit:
drobna literowkaw wersji tibii :)

Filmów w topicu - ~4~

Majen 17-05-2004 16:56

Hmm.... ja sie nameczylem by odszyfrowac twoj link wiec daje go by inni sie nie meczyli :)

TU

Edit:
Filmik średnio ciekawy.

Lig@ 17-05-2004 17:28

Jak dla mnie fajny... Każdy film z zabijaniem to dla mnie jest fajny - gram na non-pvp więc rozumieta :D No i jeszcze Vie.. Hegemona (nigdy nie wiem gdzie jest to podójne m czy n)znam w w tibii :P

basfik 17-05-2004 17:32

Zaje***te :D:D podoba mi siebardzo :D:D spoko filmik takich wiecej :D:D

bec88 17-05-2004 17:33

Ciekawe jakie z niego rzeczy spadły :) fajnie by było jakby przyszli qmple tego co był bity faja bitwa by mogła się rozegrać ;]

Vanhelsen 17-05-2004 18:13

VNM (VeryNiceMovie) :P Może uda ci się niedługo nakręcić coś lepszego :D

Hegemmon 17-05-2004 19:15

coś tam mówili o b robe ale nie wiem nic :)
potem widziałem jak ta kolesiówa padła kilka razy... po jakimś czasie ide sobie a ona mi z red hp z przeciwnego kierunku to ja ofcors sie wystraszyłem bo głupiego hmm nie miałem ale ona na szczęście o tym nie wiedziała więc zwiałą przede mną 8o potem zrobiłe mz 7 hmm i włączyłem nagrywanie żeby nakręcić jak ja ją wraz z innymi klepie :) ale niestety przed depo ją złapali coś tam pogadali bla bla bla i ona zrobiła logout.
tak poza tym to dlaczego oni zawsze ze świątyni próbują biec do depo?

Winged Vallor 17-05-2004 21:01

za.....ty film 8o I dobrze ty zafajdanym PK !

Bebilon 17-05-2004 21:36

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Hegemmon

Tibia 7.28

A nie 7,26 ?

edit: teraz lepiej :)

Hegemmon 17-05-2004 21:39

Zabawa 1

wpadłem na pomysł stworzenia pewnej zabawy :) oto film. Na początku mówię o ulepszeniu zabawy poniewaz nakrecilem wczesniej film z wilkami i bez boksu (tego na górze) ale nie ma sensu go pokazywać :) ogólnie to się dużo naśmiałem przy tej zabawie.. dużo osób mnie widziało/bawiło się ze mną :)
wczesniej zrobilem z parceli "my little kingdom" nawet 80lvl co szedl z treningu nazwal mnie królem 8o
mam kilka pomysłówna inne zabawy, które zrealizuje niebawem :)
coment plz

Edit:
film, na ktorym buduję moje małe królestwo 8)

Vanhelsen 17-05-2004 23:10

Hehemmon, ciągle mnie zaskakujesz pomysłami :D Niezły ten filmik Zabawa1 tylko czemu beary ?? weż coś trudniejszego np z orc warriorem :P

SkiLo 17-05-2004 23:43

szczerze powiedziawszy nie zachwycily mnie te filmiki. pk jak pk oberwal i tyle (widzialem lepsze akcje i sam uczestniczylem). co do zabawy to troche dretwa,musialo ci sie strasznie nudzic.

Blad - Antica 18-05-2004 20:46

Szkoda tylko że nie pomogłeś bić PK :]

Wojtas 19-05-2004 22:31

Jednak SD'ki to moc:P

Film nawet nawet:)

Blad - Antica 22-05-2004 22:27

Hehe, boks z niedzwiedziami jak w ruskim cyrku :D

Hegemmon 23-05-2004 21:35

a teraz film na którym ja z bebilonem okładamy bk trzy razy(terroryzowaliśmy go :P) film trochę nudny ale macie okazję zobaczyć co się dzieje kiedy na bk idzie się z biiig freezami :P( o ile się nie mylę to freezy bedą tutaj niewidoczne ale te red hp to miałęm zawsze od freeza i zawsze od zielonego zycia :/ ) niestety loot żałosny (szczegóły pod koniec filmu ^^ więc czytajcie uważnie )

Majen 24-05-2004 06:41

Musze wiedzieć kiedy i na jakim kanale leciały gwiezdne wrota, chodzi mi oto czy to normalny film leciał, czy na jakimś kanale poza HBO leci serial "Star Gate" plx powiedz.

A filmik jest spoko(Sporo sie nachodziłeś przy tym 1 BK), a no i mylisz sie, freezy są widoczne na filmiku :)

Hegemmon 24-05-2004 09:10

aha no to macie okazję zobaczyć jakie ja katusze musze znosić :) (potem w nocy z tym samym osobnikiem poszliśmy do dragon lai- ubiliśmy gróbo ponad 100 zielonych 8o i bebi musiał mnie 3 czy 4 razy uhnąc bo miałem red hp i nawet o tym nie wiedziałem :/)
a co do filmu to leciał on chyba na Polsacie, silm jest dość stary ale fabuła oryginalna, efekty stapiają się z resztą a tem maski mimo że są trochę wieśniackie( wielgie głowy mały tułów) to fajnie wyglądają kiedy znikają :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49.