Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ciekawostki ze świata tibi :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5587)

Tompior 17-05-2004 18:00

Ciekawostki ze świata tibi :)

A więc wchodze se na stronke tibianews.net a tam taki temacik ;)

GM Knightmare speaks about Tibia's incoming updates.

GM Knightmare is not only a Senior GameMaster (higher instance of the Gamemasters), but also Tibia mapper and game content advisor as we know it; yes, he has constructed a big chunk of the world in where we live our virtual adventures, adding dungeons and monsters whereas needed. Rookgaard, Edron, Darashia, Venore... all of those areas and most of the Quests there are have came from his hand. Currently busy working on the incoming Tibia updates, GM Knightmare was nice enough today to tell in front of the public:

There will be a new continent and a map extension.

There will be new cities and new hunting grounds.

Some areas will be premium and others not. Of course you'll find new items and treasures there.

It’s obvious it can't be added within a day though, so please stay püatient. Actually the new areas will be added one by one, starting with a new premium area. Actually the first part of the new continent to come is the well known darama. It will be considerably extended in the future. Additionally some new concepts will be added and tested. If the Tibian population will like them (what is quite likely) we will ad similar features to known areas as well.

Chce się wam tłumaczyć to tłumaczcie ;)
Ale powiem ogolem. Wedlug gma tegoo co pisalem bedzie nowy update, który wprowadzi: Nowe miejsca na hunty, nowe miasta, niektore z tych miejsc beda dla premium account . Nowe przedmioty, nowe skarby,i ogolem ma byc git :)

ghiron 17-05-2004 18:07

Jupi!! Ale bedzie zarąbiście :D Super niech tylko jeszcze puszczą mythere dla facc :D

Tompior 17-05-2004 18:09

...

le to zrozumiales... Nie bedzie podzialu swiatow na facc i pacc tylko ze niektore miejsca w tibi beda tylko dla pacc :P czyli nie dla facc :>

elite 17-05-2004 18:10

Dobrze sie zapowiada, ale czy mozesz podac dokladny adres do wypowiedzi tego GM'a?? Jezeli tak sie stanie to bede w niebo wziety :D

Tompior 17-05-2004 18:12

Moge :P
Oto link --->Link do wypowiedzi
Miłego czytania :>

Hegemmon 17-05-2004 18:18

oooo bardzo bardzo coool :)
więcej mięsa pod mój miecz!!!!
guardy mi się troszkę już nudzą choć dalej są cool ale miło by było pobić coś z tego poziomu potworów ^^
itemki też sięprzydadzą choć wątpię, żeby dali jakiś przewyższający obecne ale to nie jes wykluczone.. moim zdaniem powinni też znacznie zwiększyć liczbę Outfitów jesli mają z tym problem niech się zgłoszą do Yon-a :)

Real Finuko 17-05-2004 18:23

Wszystko spoko...tyle, że nie wiem kiedy mam być ten udpade:(:(

Tompior 17-05-2004 18:30

lol

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Real Finuko
Wszystko spoko...tyle, że nie wiem kiedy mam być ten udpade:(:(
Trzeba poprostu troszke pomyslec :)
Na gorze pisze: Gm knihtmare speaks about INCOMING update. Czyli mówi o NADCHODZĄCYM updacie.
Czyli termin jest nieokreslony

karat 17-05-2004 18:59

TIBIA ostatnio bardzo szybko się rowija.
Nowe światy,potwory,itemy i questy :) .Ale maksymalna ilość ludzi na serwże jest ciągle zbyt mała :(

Lig@ 17-05-2004 19:00

Bohohoh....

Wszystko ładnie, byleby dali coś też dla facc, a nie stosunek 95% nowości dla pacc, reszta facc... Jezeli to o nadchodzącym update, to myśle, ze na grudzień się wyrobią... ponoć ostatnio pracowali nad chaotica...

Dan the Automator 17-05-2004 19:14

@Tomek
Thx za wlepienie info ;) Chyba juz czas poczytać trcohe wiecej tibia.com forum :P

Zhin 17-05-2004 19:21

Sprobuje przetlumaczyc na polski - Wersja dla slabo znajacych angielski ;)

GM Knightmare mowi o najblizszych updatach.

GM Knightmare nie jest tylko Senior Gamemasterem (wyzsza instancja od Gamemastera) , ale rowniez tworca map. To on skonstruowal duza czesc kontynentu Tibii oraz wymyslil czesc potworow. Rookgaard. Edron, Darashia, Venore... wszystkie z tych obszarow oraz wiekszosc questow zostaly zrobione jego reka. W tym momencie Knightmare ciezko pracujacy nad nadchodzacymi updatami moze nam powiedziec co nas czeka:

-Powstanie nowy kontynent i dodatkowe mapy

-Powstana nowe miasta i nowe tereny lowieckie ;)

-Czesc terenow bedzie dostepna dla kazdego, czesc dla posiadaczy PACC. Oczywiscie znajda sie nowe rzeczy i skarby

Jest oczywiste, ze nie mozna dodac wszystkiego w jeden dzien, wiec prosze byc cierpliwym. Aktualnie, nowe tereny beda dodawane jeden po drugim, zaczynajac od nowej czesci dla PACC. Pierwsza czesc nowego kontynentu powstanie na dobrze znanej Daramie. Dodatkowo, troche nowych pomyslow bedzie dodawanych i testowanych. Jesli spodoba sie to populacji tibijskiej (co by bylo bardzo pocieszajace) dodamy podobne rzeczy do najbardziej znanych terenow.

eerion 17-05-2004 20:04

Wypas.
Chyba sobie potem kupie PACCa bo tyle tych dodatkó :D
CIPy wprowadzaja an ans rpesję psychiczną :/
No, ale za takie możliwości to człek chetnie zapłąci :)
Bardzo mi się podoba nowy pomysł z dodatkami do światów.
Nareszcie expowiska się opróżnią :D
I niech dadzą nowe potwory dostępne dla low/ medium leveli, bo to truche nudny tylko ww klepać i cycki :D

Ithelios 17-05-2004 20:11

Bardziej bym się cieszył gdyby naprawdę wprowadzili Chaoticę:evil:

zenonov 17-05-2004 20:35

Nowy kontynent, nowe przedmioty, nowe miejsca do huntu, nowe miasta !!! Cip'owie naprawdę dbają o to by tibia się nie nudziła. Extra :))

Yo Ming Sou 17-05-2004 20:50

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez zenonov
Nowy kontynent, nowe przedmioty, nowe miejsca do huntu, nowe miasta !!! Cip'owie naprawdę dbają o to by tibia się nie nudziła. Extra :))
To prawda ostatnio zauważyłem że CIP brygada tworzą :)) masowo nowe światy BIG GRATZ dla nich. :))

Matheous 17-05-2004 21:45

Ja bym sobie zyczyl potworki o sile ~rotworma do bicia dla sorcow, zeby nie chodzili tylko na te gupie roty tylko mieli jakies zroznicowanie...
I RODZINKI potworow...Np ogry? Ogre, Ogre Warrior, Ogre Mage, Ogre Berserker(cos podobne do orkow?:) Wielkie powolne glupie silne stwory...Co wy na to?;)

Master Mazi 18-05-2004 08:00

super ;) nowe miasta Gr8 jeszcze tylko outfildy dla facc te ktore sa dla pacc :P hrhrhr wiecej przedmiotow ;) ale zeby byly dostepne tzn wypadaly z jakis srednich potworkow a nie z demona ;/ hyh no ;)

Gremlin 18-05-2004 09:23

re: 2 poprzednie posty
1. Liczyl bym bardziej na utrudnienia niz ulatwienia :)
2. Z potworow widzialem na stronie Excessusa jakies takie zuki czy cos a do tego skoro beda rozbudowywac Darashie (pustynna wyspa) to moze Djiny sie pojawia 8o
3. Podobno maja byc dodane jakies b. trudne podziemia.

Androj 18-05-2004 12:46

A to z innego artykułu:
http://www.tibianews.net/img/04539.jpg
&
http://www.tibianews.net/img/scarab.gif
Nareszcie jakaś ładniejsza grafika będzie :D
link do artykułu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07.