![]() |
Anihi w polowie solo palek :P
AHAHAH a wiec dzis robilismy anihi przed 5 min skonczlylismy chce wam sie podzielic moim fartem :P
http://rapidshare.de/files/7604098/makaanihi2.rec.html |
Sciągam...
Sciągam zaraz obejże i poweim co o tym myśle :) .....
CD.. :cup: O ****deeeeee NAPRAWDE WIELKIE GRATULACJE !!!! Anii w sumie :evul: SOLO STYLE !! :evul: !! :cup: WIdać masz naprawde olbrzyyyyyyyyyyyyyyymie doswiadczenie w grze .... :cup: Ale na poczatku jak weszliscie to tez bylo grubo wszyscy na BLACK HP .... Jeszcze raz wielkie GZ FOR U !!! |
WIELKIE GRATZ MAKARON :), JESZCZE CIE W TIBII POMECZE O WRAZENIA :D
Sir Birmill |
Gratz :)) ladnie ci poszlo :P ale jak by byly 2 demony raczej ciezko by bylo :>
|
Kiedy to oglądałem zastanawiałem sie co wtedy myślałeś :P jak byś mial Aol miał byś 2 Wyjśća albo dednac bo strata uhów albo sprubować :P
Gratz tak pozatym wiekszośc ludzi pada w tym momencie:] |
Gz Makaron
No Makaron To mi sie Podobalo Pokazalaes co palek potrafi wielkie gz moze bossmanowi sie uda z kims innym :P
|
No ladnie, wyczyn na miare 200 lvla ;)
|
No jestem pełen podziwu, niesamowita akcja, super film, teraz jak byś tylko go w wmv zrobił i dodał muzę było by zajefajnie:D
Wielke Gratzy :cup: |
Wow...
Kurcze, co by napisać... Gz, gz i jeszcze raz gz! Tak jak to jeden kolega ujął, wyczyn na miarę 200 lvl ;) Nawet teraz zastanawiam się, jak mając p- seta przeżyłeś tamte ciosy z łapy i jeszcze magia... Fakt, demony walą głównie z magii, ale ich atak fizyczny również jest potężny. Słowem- gratuluję świetnej roboty i oby tak dalej! :] Tylko szkoda kolegów. :(
|
GZ ani :)
Gratz..ladnie :)
Knights nie popaadli by jakby którys używał might ringów :) zawsze to te 25% mniej. no ale jeszcze raz gratki :cup: |
rehost plx
plz rehost chce to poogladac
|
Gzzzzzzzz
Gratulacje nie wiedzialem ze palek moze byc aż tak dobry :):
|
Piękny styl wypas i gz gz gz super :]
|
grtaz palko ale i tak kij ci w plery :D
|
WOOOW :OOOOOO Incredible!!! :OOO gratz :OOO
|
C~o~n~g~r~a~t~u~l~a~t~i~i~o~s
Moje gratulacje ! Jestem pod wrażeniem !! Gratz Gratz i jeszcze raz gratz !! Jeden z najlepszych filmów jakie ogladalem :D
|
Gratz gratz i jeszcze raz gratz xD poprostu jestes wielki i polska jest dumna z takiego czlowieczka :) wiecej takich ludzi :D
|
Dzieki chlopaki
|
Solo style :P:P;p
ZA***iste ja na twoim miejscu bym spanikowal chłopie ty jwstes nadzwyczajnie spokojny jak aniołek :P:P:P ZA***iscie gzgzgzgzgzgzgz i jeszcze raz Gratz teraz tylko idz na questa z demon helmetem solo :P:P:P napewno ci sie uda - dobrze grasz w tibie ^^ :P
|
Hail Celesta ale
Hail moonblades na refugi :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |