![]() |
>>>Poszukuję chętnych do mojego fake story!<<<
Wiem że takich tematów jest od c***a, ale postanowiłem dać swoje.
3 głównych bohaterów (zajęte) - Ja, Magic Master, Goxenul 5 elfów (zajęte) - Begihit, Dan, Dinveth, Kubon, Kamjo 5 ludzi (zajęte) - Avager, Daroslaw, Virus, Bushter, Neltharion 5 krasnoludów - Bziczeq 5 orców - Barterex 5 cyclopy - Lolny przywódca elfów (zajęte) - Crying Guardian przywódca ludzi (zajęte) - Axas Archer przywódca krasnoludów (zajęte) - Sherhown przywódca orców (zajęte) - Kuba BB przywódca cyclopów (zajęte) - Budek władca piekieł (zajęte) - Max 5 magow zła - Kwaso, Stratos Shadowfury, Wertyczek 5 rycerzy zła (zajęte) - Blorex, Myzreal, Rekin, Lurtz, N. Crash prawa ręka władcy piekieł (zajęte) - Shadowrider władca niebios (zajęte) - Crowal prawa ręka władcy niebios (zajęte) - Turok Piszcie jaki chcecie mieć nick i profesje. Jak chcecie być głównymi bohaterami piszcie jeszcze rase. |
Ja się zgłaszam na głównego bohatera.
Nick - Magic Master Prof - mag Rasa - elf |
Ja chce byc elfem glownym bohaterem i nazywac sie Goxenul.
Zapomnial bym jeszcze chce byc magiem albo ew. łucznikiem. |
Ja mogę być przywodcą ludzi Imie Axas Archer
|
Przywódca Elfów
No to ja łapie sie na Przywódcę Elfów.
Nick- Crying Guardian Profesja- Mag |
Ja chce byc wladca orcow,profesja-pall,nick-Kuba BB.
Jesli mozna oczywiscie :] |
Ja jako prawa ręka władcy zła lub zły rycerz lub elf NICK: Argoniusz albo Shadowrider, albo jeśli wolisz po prostu Sławek (moje imie) :D
|
Władca Piekieł.
P.S. Jak jest taki Władca, powinien być też Władca Niebios. Chętnie bym nim został... |
Prawa ręka władcy.... albo elf tylko jak elf to z mieczem ;)
|
Ok...no to ja chce byc Magiem Zla :evul:
|
Ja chce byc Władca piekieł. jezeli sie nie nadaje to Przywódca krasnoludów Nick Sherhown
|
Wladca piekiel dla mnie (mam 1 bana) :p Nick : Max
|
JA chce być elfem o nicku Begihit reszte sam wymyśl :)
|
Ja
OK. Ja chce być jednym z rycerzy zła o nicku Blorex, jak byś mógł użyj outfita z avataru mojego.
|
Ja moge byc przywudcom Cyklopow
Nick: Budek |
AAAAAAA. ILE JESZCZE TAKICH TEMATOW BEZIE? ZARAZ DO MODA NAPISZE ZEBY TAKI PUNKT W REGULAMINIE!!!!!!!!!!!!!11111111111razrazrazrazraz razr
NIe chce byc w tym fejku, i tak sie skonczy po pierwszej czesci. |
Człowiek .......
|
czlowiekiem być....
|
Elf...Nick: Dan
|
To ja się zgłaszam na rycerza zła ;)
nick: Myzreal. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |