![]() |
Wiggles
Mam pytanie do tej gry. W drugim świecie jest taka kolejka. SZY ONA DO CZEGOŚ SŁUŻY? Czy jest, jako ozdoba?
|
ee czy wigglesy to rpg? bo mi się coś wydaje że nie bardzo. Pozatym w owionie jest temat służący do pytań o grach...
|
Odpowie mi ktoś...?
|
Zanim wszedłem do topicu, skojarzyła mi się nazwa z Happy Tree Friends... potem zakapowałem (po trzecim przeczytaniu pierwszego posta) że chodzi o taki giga shit jakim jest MU Zooline .
Tak to ilość osób na serwie mózgu tępy i nie dorozwinięty -.- (Jak można tego nie zakapować -.- jak w nocy jest prawie że pełne a rano prawie że średnie o.O ? ). O ile się nie myle to dobrze odpowiedziałem, chyba że wprowadzili jakąś pierdołe by dziecią co w to grają ładnie się patrzyło . P.S. Nerwy są na skraju samobujstwa... więc wiadomo czemu takowa treść posta. |
Ta fajnie masz, jeśli nie chcesz nic wnieść do tematu to zatrzymaj swoje gó.....e myśli dla siebie.
|
WoW Aleś mi pojechał!!111 Aż mi psycha padła ! Aua !
Jeśli ja gówno wniosłem to ci moge powiedzieć wporst ! WY*******AJ NA FORUM O TEJ GIERCE !!!!!!!!!!! |
Może nie wiesz, ale o tej gierce nie ma Forum. Pie.....sz że to gówno takie jak mu. A skąd wiesz grałeś. Zamknij łaskawie d...e i sie nie odzywaj, chyba że chcesz coś wnieśc do tematu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:23. |