Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Jakie zmiany zauwazyliscie na test servie?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55962)

CellyX 14-11-2005 17:13

Jakie zmiany zauwazyliscie na test servie??

Siema, szukalem takiego tematu ale raczej nie znalazlem, wiem ze byly takie pytania a temacie o test serverze na "niusach", ale odpowiedzi trudno znalezc wsrod komentarzy "spoko ten test server..." itp:P Wiec chcialbym zapytac o zmiany jakie zauwazyliscie na test serverze i jakie prawdopodobnie zostana wprowadzone w zimowym update??Piszcie swoje opinie.

P.S.: Nie uzywam polskich liter na necie z przyzwyczajenia:P
aha i nie wiedzialem gdzie to umiescic wiec dalem tu, jak nie pasuje to przeniesc gdzie indziej:)

Rybzor 14-11-2005 17:24

Nie wiem czy tak powinno byc, ale jak zabilem kogos w party i nie mialem white skula, potem zaatakowalem kolesia bez party, nie zabijajac go i mialem skula 15 min, powinien chyba zniknac;p

emilok 14-11-2005 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight
Nie wiem czy tak powinno byc, ale jak zabilem kogos w party i nie mialem white skula, potem zaatakowalem kolesia bez party, nie zabijajac go i mialem skula 15 min, powinien chyba zniknac;p

to juz bylo

ja zauwazylem ze waga przedmiotow jest podawana w funtch z dokladnoscia do 2 miejsc po przecinku

Leweracja 14-11-2005 17:26

Nie do konca zrozumialem o co ci chodzi bo dość chaotycznie piszesz

... ale na tescie miedzy innymi wszystko wazylo xx.XX byly 2 miejsca po kropce

a jesli chodzi o update to nei wiem po co wyskoczyli z tym testem teraz bo update raczej nie bedzie na dniach tylko w grudniu wiec nie wiem co oni kombinuja 2 update nie zrobia chyba ze ...

ale coz to nie w ich stylu test nie wiele sie różni od normalnej tibie (w sesie mapy etc... )

Premm 14-11-2005 17:46

Ja zauważyłem ze broń dla palladyna "spear" ma atak 25, "throwing star" 35 i "small stone" 10 (ale przy tym chyba już było w wcześniejszym uptade... nie jestem pewien...)

Kubon 14-11-2005 18:17

Sorry offtop, ale nie mogę się dopchać do testa!
@up)
Kamienie miały taki atak, stary nie wiem, a speary mają nowy atak.

Komarek 14-11-2005 19:38

kamienny most na edron troche sie powiększył

Angelus 14-11-2005 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba-knight

Miałem tak już dwa razy na normalnym serwerze.
Za pierwszym razem byłem nieżle wystraszony, bo zabiłem pk ,
a potem walnąłem dla żartu znajomego i skulla miałem przez 15 minut.
Numer jest taki , że jak kogoś zabijasz , nieważne czy na party czy nie, masz przez 15 minut miecze.
Jesli w tym czasie kogoś zaatakujesz to te miecze zablokują ci taką tymczasową czaszkę.
Ona po prostu nie może zniknąć i wyglądasz jak zwykły przestępca ... hehe
Trzeba zawsze być ostrożnym , bo czasem przez głupie i niewinne żarty można paść i sporo stracić.

Master of Aurea 14-11-2005 19:46

Dzięki ci Boże że daleś nam Test serva

Wybierałem się a dark katedral, najpierw poszedlem tam na test servie i dednol mnie GS :p Na szczęście to był tylko test server, na Aureże jeszcze długo nie wybiorę się na dark katedral :bab

Good noob >< dead noob

EMbet 15-11-2005 15:12

A ja zauwazylem cos takiego:

Jeżeli chcesz coś ropnąc z kratki z drabiną, to wciska to pod ciebie, tj. tam gdzie stoisz, a nie prosto pod kratkę z drabiną. Tylko po co to? :confused:

Tompior 15-11-2005 21:48

Nie wiem czy to bylo w tym up bo jestem retired ale w thais trollach sa jakies schodki do pokoju z orcami ;p

Acid the Druid 16-11-2005 19:18

Według mnie minimalnie się zwiększyły obrażenia od broni

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52.