![]() |
Jakie zmiany zauwazyliscie na test servie??
Siema, szukalem takiego tematu ale raczej nie znalazlem, wiem ze byly takie pytania a temacie o test serverze na "niusach", ale odpowiedzi trudno znalezc wsrod komentarzy "spoko ten test server..." itp:P Wiec chcialbym zapytac o zmiany jakie zauwazyliscie na test serverze i jakie prawdopodobnie zostana wprowadzone w zimowym update??Piszcie swoje opinie.
P.S.: Nie uzywam polskich liter na necie z przyzwyczajenia:P aha i nie wiedzialem gdzie to umiescic wiec dalem tu, jak nie pasuje to przeniesc gdzie indziej:) |
Nie wiem czy tak powinno byc, ale jak zabilem kogos w party i nie mialem white skula, potem zaatakowalem kolesia bez party, nie zabijajac go i mialem skula 15 min, powinien chyba zniknac;p
|
Cytuj:
ja zauwazylem ze waga przedmiotow jest podawana w funtch z dokladnoscia do 2 miejsc po przecinku |
Nie do konca zrozumialem o co ci chodzi bo dość chaotycznie piszesz
... ale na tescie miedzy innymi wszystko wazylo xx.XX byly 2 miejsca po kropce a jesli chodzi o update to nei wiem po co wyskoczyli z tym testem teraz bo update raczej nie bedzie na dniach tylko w grudniu wiec nie wiem co oni kombinuja 2 update nie zrobia chyba ze ... ale coz to nie w ich stylu test nie wiele sie różni od normalnej tibie (w sesie mapy etc... ) |
Ja zauważyłem ze broń dla palladyna "spear" ma atak 25, "throwing star" 35 i "small stone" 10 (ale przy tym chyba już było w wcześniejszym uptade... nie jestem pewien...)
|
Sorry offtop, ale nie mogę się dopchać do testa!
@up) Kamienie miały taki atak, stary nie wiem, a speary mają nowy atak. |
kamienny most na edron troche sie powiększył
|
Cytuj:
Za pierwszym razem byłem nieżle wystraszony, bo zabiłem pk , a potem walnąłem dla żartu znajomego i skulla miałem przez 15 minut. Numer jest taki , że jak kogoś zabijasz , nieważne czy na party czy nie, masz przez 15 minut miecze. Jesli w tym czasie kogoś zaatakujesz to te miecze zablokują ci taką tymczasową czaszkę. Ona po prostu nie może zniknąć i wyglądasz jak zwykły przestępca ... hehe Trzeba zawsze być ostrożnym , bo czasem przez głupie i niewinne żarty można paść i sporo stracić. |
Dzięki ci Boże że daleś nam Test serva
Wybierałem się a dark katedral, najpierw poszedlem tam na test servie i dednol mnie GS :p Na szczęście to był tylko test server, na Aureże jeszcze długo nie wybiorę się na dark katedral :bab
__________________________ Good noob >< dead noob |
A ja zauwazylem cos takiego:
Jeżeli chcesz coś ropnąc z kratki z drabiną, to wciska to pod ciebie, tj. tam gdzie stoisz, a nie prosto pod kratkę z drabiną. Tylko po co to? :confused: |
Nie wiem czy to bylo w tym up bo jestem retired ale w thais trollach sa jakies schodki do pokoju z orcami ;p
|
Według mnie minimalnie się zwiększyły obrażenia od broni
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |