![]() |
Eragon
Tu piszcie na temat Eragona czy ta ksiazka wam sie podoba czy jakies inne skugestkie :P
Mi tylko szkoda jest ze Brom umarl X( |
Mi ta ksiazka sprawila ucieche ;d
Ale czytalem ja... mhm pare dni po wydaniu polskiej wersji. Brom to byl ten dziadek, ktory pomagal Eragonowi we wszystkim, wszedzie mial kumpli i znal sie na wszystkim? Powiedzmy, ze nie przejalem sie jego smiercia ;d A i pierwszy odkryl, ze zostanie smoczym jezdzcem? Ogolnie ksiazka sympatyczna, szczegolnie oblezenie tego miasta krasnoludzkiego. bardzo fajne ;d Czekam na druga czesc tylko ;d |
Opd
Brom to ten gosciu oktorym mowisz.
Jest juz 2 czesc Eragona jestem na 150 stronie :P Ale nie powiem ci najwazniejszych fragmentow bo ksiaze zepsuje :P :D |
Cytuj:
|
Ograne schematy. Wole poswiecic czas na wg mnie lepsze ksiazki.
|
Cytuj:
|
Kurde na takim shicie film?! To ja ide pisac ksiazke (btw. ta ksiazka ma tama oklepnana juz kiedys fabule ze...) zalosne ide pisac wroce za 5 dni...
|
Popłuczyny po Władcy Pierścieni, Harrym Potterze i Dragonlance. Czyli - nic ciekawego, wolę przeczytać każdą serię z osobna, niż zająć się kiepskim miksem.
|
Cytuj:
|
Powiedzcie mi bardzo ogólnikowo na czym polega fabuła.
Czy to jest: Jest gościu, nagle odkrywa wielką moc i ratuje świat, czy coś bardziej wyrafinowanego? |
Zaczełem i skończyłem czytanie książki od tylniej okładki, gdzie to, najwięcej miejsca zajmuje recenzja z fachowego pisma "Bravo Girl" Straaaaszne
|
Cytuj:
|
Jeden z moich nickow - Manji Edoc'Sil - mowi wam to cos? :D
Albo to - 01:31 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Minion of the Rangers Of Justice (Argetlam). :D Zamiast oczerniac autora i sama ksiazke wescie ja do lapy i przeczytajcie! Z4j3b!st4 :p |
Hmm, po co czytać?
Każda książka na tylniej okładce chce się dobrze pokazać zamieszczając recenzję z tak zwanej "fachowej prasy". Jak zobaczyłem tam cytacik z Bravo, już wiedziałem, że jest to książka dla przygłupich 13 latków. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owszem, w książce jest od cholery zerżnięć z innych. Ursula Le Guin [czary], Tolkien [ekhm.. wszystko prócz gł. bohatera?], Rowling nawet [o, gł. bohater się znalazł!]...
Ale ta książka jest jak film "Żołnierze Kosmosu". Wszystko już było, kicz aż do bólu, ale fajne ^^. Popełniłem błąd swoją drogą, że kupiłem pierwszą część, mogłem w EMPIK-u przeczytać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |