![]() |
Zmiany "na górze"
Dzisiejszego dnia 11 counsellorów opuściło Tibię, głównie z powodu braku czasu na dalszą aktywną grę. Dziura która powstanie z powodu ich rezygnacji zostanie załatana przez nowych Gamemasterów, którzy zostaną mianowani na tę pozycję w przyszłym tygodniu - a już dziś do CipSoftu dołączył nowy członek Customer Supportu - Iscen.
Tak więc - wygląda to na kolejną już dużą zmianę na lepsze, brawa dla panów:P |
Starzy odchodzą, nowi przychodzą....
|
Może teraz GM'owie będą czesciej online skoro ma przyjsc kilku nowych...Szczerze mowiac nie dziwie sie tym 11 counsollerom, poniewaz bycie nim to jest wielkie poswiecenie czasu... miejmy nadzieje,ze wyjdzie to na dobre dla nas wszystkich :P
|
Mam nadzieję, że nowi GM'y będą bardziej aktywni i kompetentni od starych.
|
Myśle ze jest to dobre rozwiązanie ;)
|
Starzy dodchodzą ......
I co z tego jak niedlugo bedzie 20 nowych ;)
|
iscen-nigdy nie gral na eterni ma 1 lvl ale fajny gosciu zakomity
|
Oby ci byli bardziej aktywni :)
|
ehh
miejmy nadzieje ze bedzie sporo nowych gmow ^^
|
ta... moze w koncu cos sie zmieni
|
pffff... i tak nic nowego nie bedzie widac. Jak tak Gm online nie bylo to i tak nie bedzie.
|
Pytanko :)
Mam takie pytanko skierowane do Dabka. Jak morzna zostac GM-em ??? Czeba mies jakies wlasne przeszkolenie na OTS-ie. Bo ja mam 16 lat i w sumie dlugo siedze na tibi wiec nie wiem czy moglbym zostac GM-em czy nie. Zgory wielkie dzieki :) Pozdro all Tibijczycy :) :P
|
Myśle że będą lepiej spełniać swoje obowiązki :D
|
Cytuj:
@Topic Taa super z GMami, a tak mi się zdaje że jakieś 40-60% użytkowników którzy mówią że dobrze z GMami to macroerzy albo mc userzy... Tak mi się zdaje... |
Zmany Gamemasterów
Mam nadzieję, że Gamemasterowie bendą częściej grać na serverach gdzie są potrzebni. Bo na przykład słyszałem o servie gdzie jest chba z 4 Gamemasterów X( .
Hehe. A teraz myślę, że CipSoft bendzie pżydzielał jednego Gamemasterara na server. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twojej pisowni nie skomentuje... I dlaczego akurat Dabek ma Ci odpowiedziec? |
Cytuj:
Lub poprostu nie odróżnia pozycji moderatora na forum tibia.pl, od pozycji gamemastera w Tibii. @down Doprawdy wątpię. |
Nowi gmowie? : D cos czuje ze kogos wezma od nas : ) pewnie powiedza aby tibia.pl wybrala jednego kandydata sposrod nas :) (nie userzy nie mowie o nas, raczej chodzi mi o dr. omandera, matkusa o ile jeszcze oni graja w tibie, albo kto wie moze jakis moedk? ;p)
|
Napewno Gm'owie beda bardziej aktywni przynajmniej przez pierwsze 2 miesiace ich "pracy" :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |