![]() |
Groźba wojny (?)
Od jakiegoś czasu panowała napięta sutyacja między czlonkami BW a Excailem i Xirubem. Ci dwaj panowie często huntowali ludzi z różnych czasami nawet niezrozumiałych przyczyn. Dzisiaj Excail zaatakował Agę, gdyż twierdził, że ona wcześniej atakowała Gane Rhal. Niestety "konfrontacja" skończyła się śmiercią Excaila.
Nov 14 2005, 16:33:35 CET Killed at Level 88 by Zavil W chwili obecnej niewiadomo czy wojna będzie czy też nie, narazie czekamy. http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1018651 Pierwszy "etap" zakończony. |
Die dreathan die :) Hail DT, Hail Parker xD
|
no i oficjalnie rozpoczęła się wojna... :P HAIL AO!
|
Cytuj:
|
@Dreathan
Mam nadzieje, że będziesz bardziej aktywny w tej wojnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yeah! Wielki powrót Telupejka na forum...miejmy nadzieje, że nie skończy się banem!; )
Cytuj:
Cytuj:
Co do tematu... Patrząc na lvle AO i BW pomyślałem "rotfl AO niema szans;<", ale tak samo myślałem jak zaczynała się wojna WA vs DT.xDDD Pamiętam jeszcze taki dialog : Ja : Jak myslisz, wygramy : )? Polish noob z BW! (Ta Ravek, tobie mowa) : Nup Nup! Patrz na lvle! DT niema szans! xDDDDDD |
Miller czy Masakrowiec czy Nemtor... może mają nienajlepsze pvp (imo mają b. dobre) to mimo wszystko są zdecydowanie inteligentniejsi i mają wyższy poziom kultury niż imć drechu
|
Cytuj:
Millera nie znam, ale Masa i Mevar?xDDD Co do poziomu kultury to masz racje bo drehu to ch.uj, ale inteligentniejsi to oni raczej nie sąxDDD |
Mowcie co chcecie ale ekipa z olecka pomijając ich wysokie lvle mają bardzo dobre pvp... a apropo Masakrowca czy Nemtora/Mevara i jego UE... z tego też trzeba umieć trafić ;)
Dennis również uchodzi za dobrego gracza, jakim z resztą niewątpliwie jest :) pamiętam początki iridi :( jego przygoda zakończyła się hackiem :( on potrafił razem z Triadem trzymać porządek na servie i być dobrym leaderem... a to że niedawno padł nic nie znaczy... na Beryli może być gorąco :D Btw: żeby mieć pvp trzeba mieć łącze odpowiednie :D |
Podobno wtedy fecem gral Daffy, ale ile w tym prawdy to wam nie powiem xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
Zecik ma najlepsze PvP jakie widzialem na oczy !! Co za pajac powiedzial ze on ma słabe.. OMG. Btw Zecik to Nemtor/Mevar. A co do tematu to powiem jedno: "Rozpoczeła się rzeź!!" Excail wygra z palcem w du*ie i tego mu bardzo bardzo zycze. BW beda musieli opuscic kolejny serwer:P:P no maja pecha:]
|
Cytuj:
Ale znam lepszy... Trzeba mieć kompa, którego ty nie masz; (! No cóż...zdarza sie.; ) |
Niee zgadzam się, najpotrzebniejsze do pvp jest dobra myszka :p
|
Polacy i PvP
Powiem jedno polacy(znaczna wiekszość) ma ***owe PvP. Nemtor,Miller,MAsakrowiec oni maja hotkeye i UE wala (co do Milera to watpie zeby on mial jakies PvP wogole bo jak sie tylko warlocki zabija a nie treni na otsach albo z LMMa na kolegach)> The BEst of Pvp ist Del'Toro mianowicie Mediota Del'Toro (solo Demon helmet Quest na 128 lvl Royal Palem i te wojny razem z reszta Del'Toro) Jednym Slowem Nemtor/Masakrowiec SUX!!! Mediota Del'Toro ROX!!!!!
|
lol2
Czlowieku popytaj sie znajomych którzy wiecej wiedza niz ty o pierwsza wojne z Del Toro na Aldorze wtedy Mevar pokazal jak sie gra:):) wtedy nie mail UE bo byl Palkiem, a ci kótrzy pamiętaja te zamierzchłe czasy moge conieco powiedziec o tym:)
|
uhym ;D
uhuhuh Jak dla mnie to Bw przegra tak jak to bylo z Wa ;D althunus os kojazy ;p , petzik mówił że macie hunted od BW z drehem O.O.
Ja bym chciał tej wojny bo tak to jakoś nudno. A i niech ze ktos przybliży tą historyjke z aga i excailem , chcieliśmy zkoelga wydebic info od poncka ale jemu sie nie chce opowiadać xDDDD. No i wogole to Hail DT czyli i AO :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |