Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   pytanie o anihilator (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55983)

malyjanek 14-11-2005 20:37

pytanie o anihilator

do zalozenia tego tematu zainspirowal mnie filmik z tej stronki(dosc swiezy mozna go zassac) o palku ktory sa skonczyl Anihilatora i wzial Demon Armora

no wlasnie zastanawiam sie czemu wzial akurat to przeciez w latwiejszy sposob moglby zdobyc lepszy Armor tzn MPA ktory ma o def o 1 wiecej

wiem ze Demon Armor ma wartosc kolekcjonerska bo jest w @#$ rzadki i tylko z tego questa.Czy ktos doswiadczony moglby podac po ile mozna np sprzedac kazdy z 3 itemow

-demon arm
-SoV
-Stonecutter

Sozemego 14-11-2005 20:38

To zalezy od servera, u mnie sov/sca kosztuja od 2 milinow do 2,5 miliona. Demon armor nie kosztuje, bo nikt go nie sprzedaje. Jednak ceny oscyluja od 1,5 miliona do 3 milionow, roznie to bywa.

Slait 14-11-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
To zalezy od servera, u mnie sov/sca kosztuja od 2 milinow do 2,5 miliona. Demon armor nie kosztuje, bo nikt go nie sprzedaje. Jednak ceny oscyluja od 1,5 miliona do 3 milionow, roznie to bywa.

Te ceny ktore sa tu wymienione panuja raczej na wszystkich servach :D
Chociaz wątpie zeby ktos sprzedawal takie rzeczy ;-)

Asthan 14-11-2005 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malyjanek
no wlasnie zastanawiam sie czemu wzial akurat to przeciez w latwiejszy sposob moglby zdobyc lepszy Armor tzn MPA ktory ma o def o 1 wiecej

Demon Armor trudniej zdobyc co czyni go bardziej wartosciowym od e-plate ma wartosc kolekcjonerska pozatym poco palkowi taki Sov/Sca armor przynajmiej zalozy

up: watpie ze na wszystkich servie zalezy ile takich zeczy sie znajdze Np na novie kupisz sova taniej nisz na takim servie gdze masz zaledwie kilka takich przedmiotow (nowy serv_ moge ci powiedziec ze na julerze klka osob takie zeczy sprzedawalo i nadal sprzedaje ale cena za takiego Sova wynosila ostatnio 2-2,5mln ;)

Rabanbar 14-11-2005 21:06

Hmm... bo to byl palek wiec topory i miecze go generalnie malo interesuja??

Slait 14-11-2005 21:15

Palek Bierze SCA lub SoVa Aby Dac Koledze lub Opylic :D
Jakbymm mial tekigo palka to bym wzial sca/sov i dalbym koledze ale sprzedal bo wolalbym MPA :D

Thristen 15-11-2005 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez malyjanek
do zalozenia tego tematu zainspirowal mnie filmik z tej stronki(dosc swiezy mozna go zassac) o palku ktory sa skonczyl Anihilatora i wzial Demon Armora

wiem ze Demon Armor ma wartosc kolekcjonerska bo jest w @#$ rzadki i tylko z tego questa.Czy ktos doswiadczony moglby podac po ile mozna np sprzedac kazdy z 3 itemow

-demon arm
-SoV
-Stonecutter

Tak, Znam Tego Goscia Czyli Makaroneczka od 50lvlu Teraz jest new owner..
Udalo mu sie wykonac annih duzym fartem i wziol D armor dlaczego..?
Poniewaz Sovy sa juz 3 na servie, Sca jest jeden i d armor jest Jeden dlatego Go wziol xD
Sprzeda go Lub Zostawi na pamiątke.
Gdy wykonam annih za drugim razem takze wezme demon armor lub Sca dla rl kolegi to sie zobaczy ;))

Lord'Nesteloo 15-11-2005 09:31

Cena itemow ktore mozna wziasc z annihilatora wynosi ~1,5kk czyli 1500k
A cena Magic Plate Armora ~1kk

emilok 15-11-2005 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord'Nesteloo
Cena itemow ktore mozna wziasc z annihilatora wynosi ~1,5kk czyli 1500k
A cena Magic Plate Armora ~1kk

e plate nawet na serwerach nówkach nie chodzi wiecej jak 600k

drizztpl 15-11-2005 14:57

Może ten pallek kolekcjonował demon set? W każdym razie nie bardzo Mu się opłacało, gdyż SoV i Stonecutter są droższymi rzeczami... BTW:Czy kiedyś ktoś wziął prezent?

Dr.Byczek 15-11-2005 16:37

No właśnie mógł wziąść prezent. Podobno można go wymienić na jakiś wartościowy item w venore ;)

Sir Saneris 15-11-2005 16:42

@topic: sam sobie odpowiedziales.. wziecie demon arma jest mozliwe tylko i wylacznie z Annihilatora dzieki czemu ma wartosc kolekcjonerska.. dlaczego ludzie biora?

1) mozna polozyc w domku i sie chwalic ze z anni.. demon arm ladniejszy niz sov czy sca.. kewstia gustu
2) mozna sellnac.. nie wiem jak gdzie indziej ale na harmonii d-armow jest mniej niz sca/sov na sell.. dtaego sa drozsze (3kk)
3) sa ludzie ktorzy cenia kolekcje.. i dlatego kupia darma i tak od Ciebie wiec..

@ktostam: z Polakow misia na 100% wzial Routi na Harmonii.

@up: Routi przelecial z misiem Thais, Veno, AB i nic :s

Tompior 15-11-2005 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Saneris
@topic: sam sobie odpowiedziales.. wziecie demon arma jest mozliwe tylko i wylacznie z Annihilatora dzieki czemu ma wartosc kolekcjonerska.. dlaczego ludzie biora?

1) mozna polozyc w domku i sie chwalic ze z anni.. demon arm ladniejszy niz sov czy sca.. kewstia gustu
2) mozna sellnac.. nie wiem jak gdzie indziej ale na harmonii d-armow jest mniej niz sca/sov na sell.. dtaego sa drozsze (3kk)
3) sa ludzie ktorzy cenia kolekcje.. i dlatego kupia darma i tak od Ciebie wiec..

@ktostam: z Polakow misia na 100% wzial Routi na Harmonii.

@up: Routi przelecial z misiem Thais, Veno, AB i nic :s

Powiem ci tak.
Za annih beara mozna dostac itemki rowniez kolekconerskie bez zadnej wartosci praktycznej.
Jak chcesz zobaczyc jakie to moga byc min obejz sobie wystawe z tibianusa na antice :)

scorp 16-11-2005 07:10

Czemu nikt nie mówi o misiu? Moim zdaniem jest najlepszy, ale dalej tlumaczyc nie bede...

Sir Saneris 16-11-2005 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior
Powiem ci tak.
Za annih beara mozna dostac itemki rowniez kolekconerskie bez zadnej wartosci praktycznej.
Jak chcesz zobaczyc jakie to moga byc min obejz sobie wystawe z tibianusa na antice :)

To zapraszam do podpowiedzi gdzie u kogo i co trzeba powiedziec z tym misiem skoro jestes taki 'madry' :).

Vil 16-11-2005 08:28

Wymiana z graczami.

Luki The Darknes 16-11-2005 21:29

co to za skrut sov ??
na anihilatoze masz do wyboru :
Demon arma
Prezent
Ston Cruser axe hehehe nie wiem jak sie pisze
Mgic sworda a sov co to ?

Igrexou 16-11-2005 22:17

jak dasz look na magic sword to wyświetli się "blabla at: xx def: xx" i pod tym "It's famous Sword Of Valor" a SoV to skrót od Sword Of Valor :)

Elmer 16-11-2005 23:44

Hmm a jakby wszyscy myśleli: "wezme SoVa/wezme Sca", to pomyśl jaką wartość miałby d armor. Pozatym niektórzy ludzie wolą chodzić w D armie niż w Mpa tylko ze względu na wygląd (nie biorąc pod uwagę różnicy 1 arma pomiędzy nimi).

Thomas 17-11-2005 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thristen
Gdy wykonam annih za drugim razem takze wezme demon armor lub Sca dla rl kolegi to sie zobaczy ;))

jak za drugim razem??:>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42.