![]() |
nOOb advanture
Po porostu poszedłem zwiedzać podziemia pustyni nOOb charem i...sami zobaczcie jak to się zakończyło i do czego byłem zmuszony :( .Ostrzegam że filmik jest bardzo nOObowski.
http://rapidshare.de/files/7656360/n...nture.rec.html |
Super noobowski film OMG nic ciekawego
Jeśli ktoś ma dużo czasu to niech sobie sciągnie ale uprzedzam 36 min NUDÓW czyli ogólnie mówiąc kicha |
Jak się to włącza
Jak się włącza sciąganie pliku??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
omg -.-
Ja ***ie ale beznadzieja nie wiem ale raczej jak ja bym poszedl jakims swoim 6 lvl z rs i noobowal to by wygladalo ciekawiej dobor miejsca by byl zupelnie inny
|
To jest... nieciekawe xD. Nie ściągajcie, bo to nawet nie jest śmieszne.
|
hmm
Stracilem na to 5 minut mojego jakze cennego czasu :p ale szcze mowiac nic ciekawego
P.S Ci co nie chca wiedziec recenzji nich zamkna oczy i przewina a wiec zaczynamy "Gosc wpad do dziury nie mial jak wyjsc zaowlal kolege ktory nie wiedzial gdzie isc(parawdopodobnie byl debilem) pozniej glowny "bohater" popelnil samobojstwo jednym slowm ZALOSNIE" ;( Dziekuje P.S sciagnac niech sie chlopak cieszy 8o :cup: :D :) |
Cytuj:
Nie rozumiem cię , filmiku nie oglądalem , bo mi sie ściągać nie chce , ale gdy patrz na twój opis filmu "36 min nudów,noobowski filmik" nachodzi mi jedno pytanie na myśl , mianowicie ... na cholere dajesz taki syf na forum ?! |
Dno
Kompletne dno, po co takie filmy wrzucasz?
|
Przez moj net wiadomosc poszla 2 razy ... omfg
|
No commwnt X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Stwierdzilem to po twoim opisie filmu i innych forumowiczy , pozatym syfu nie oglądam .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |