![]() |
Gdzie jest Ghouls Land
Ostatniu na forum byly filmiki ale nie moglam ich sciagnac jestem sorcererka :mag: na Elysia mam 30lvl i 36 mlvl ,nie wiem gdzie expic nietracac run ktore trzymam na specjalnie okazje a slyszalem ze to bardzo dobre miejsce do expa .... Dzieki z gory .... :P
|
napisz w przyklejonym temacie... albo tam poszukaj. może coś będzie :) ahhh magia guzika "szukaj" :mag:
|
:( Szukalam wpisywalam i nic ;// ale dobra bede szukala jeszcze ;]
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55886 |
@up: Nie szukałAŚ :P
|
ghostland jest po lewej stronie Carlin
Sa tam ghoule,fd,ds,skelety a na nizszych poziomach huhuhu banshee gs it[ |
Czytaj (dokladnie) :P
Cytuj:
|
po 1. Nie ghouls land tylko ghostland
po 2. Beznadziejne miejsce dla magow ktorzy nie chca tracic run,no chyba ze chcesz solowac z melee ghoule i dsy ;) <ironia> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Summony w ghostlandzie buhahaha gratuluje pomyslowosci :D :D
w ghostlandzie jest masa ludzi po zatym nie ma zbytnio duzych expowisk (2 najlepsze to na polnocy dziura otoczona kamieniami i poziom -2 oraz kolo vampirka ale tam stalker i ds jest) |
eee na hostlandzie sa 2 dziury w 1 jest 4 szkielety a w 2 2 ghule 3 szkielety a na niszych poziomach fire devil i 7 szkieletow szkielety i ghule mozna bezproblemu zabijac mellee mam sorc na 15 lvl i daje se nia bardzo dobrze rade na ghulach i szkieletach bez runek a i jeszcze 1 uwaga runki sa poto zeby je uzywac XD a nie trzymac na okazje :) a i eq mam do bani
|
Omg
Niedosc ze noob nie wie jak si to poprawnie nazywa to napisal to w zlym miejscu... skasowac temat.. tylko zasmieca forum o Filmach... X(
|
na ghostlandzie sa dokladnie 4 dziury (nie licze wyjsciowej) i domek z zejsciem czyli mozna powiedziec ze 5 ;)
|
to tak
1dziura sa w niej 4 szkielety 2 dziura sa w niej szkilety w niszych ds razem z ghulami czyli jak on niechce zuzywac runek t moze luiczyc tylko na fast dead 3 dziura sa w niej 2 ghule poision spider 2 szkielety tam moze isc i da rade jak niezluruje se 2 ghuli a po jego glupocie mozna poznac ze zluruje i dednie a 4 dziura to zejscie i nagrywalem tam filmik sa tam na dziendobry 2 ghule i ds potem od ch... stalkerow ds ghuli ale na jego miejscu zostal bym prze bear i rotach runki sa poto by je uzywac sorc to malo kosztuje 220 gp i trohe czasu |
Cytuj:
mówie głąbie że niemusi używać meele na ghoule bo to waste czasu i uhów walić z miecza w ghule magiem czy druidem trollu (uhów niekoniecznie bo ma vitke ale lepiej porobić runy niż tracić mane) a z ludźmi dużego problemu niepowinien mieć na 30levelu bo dużo wyższe levele nie expią na ghoulach chyba że z nudów więc zamknij się zanim coś powiesz |
no to idz na 30 lvl z summonami na ghostland bystrzaku :D
1.obciach 2.ile expa zrobi z summonami? 2k na godzine? głabie to mow sobie do kolegow w swoim wieku i daj sobie spokoj z tym melee bo w tamtym poscie dodalem emotikona Eot z mojej strony |
i takie posty pisz w dziale mainland a nie zasmiecasz filmy i na drugi ras najpierw
poszukaj czy sa takie posty itd masz na tibia.pl mape respownu to se zajzyj doniej a nie zawracasz tu dupe X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |