Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Trolle koło Thais i dziura :/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56017)

Darth Ryba 15-11-2005 13:44

Trolle koło Thais i dziura :/

Mam problem. Postanowiłem sobie zwiedzic thais. Pierwszy raz tam jestem. Potem poszedlem sobie na trolle na prawo od thais. Na trolach była taka dziura. Wszedłem w nią i znalazłem się w jakimś miejscu które jest otoczone poison fieldami i nie ma wyjścia. Jest tam pełno śmieci. Nieraz wychodzi slime. Powiedzcie jak z tamtąd wyjść bo nie wiem!! Jak było to sorki!!

bombek 15-11-2005 13:58

wspolczucuie ja tam dizisja mialem detha
wlasnie tam w slime i chyba wyjscia nie ma;/
ale ja bylem jeszcze bez ciweczki

Querix of Ice 15-11-2005 14:25

Na malym lvlu pewnie tam zginiesz, jak chcesz sie wydostac musisz isc do góry przez posion filedy ... nie idz w prawo bo PIIIIII QS
idz w gore potem w prawo i w gore tam bedzie duzo zwyklych orgów i drabina której pilnuja warriory i scorpion xD jak wejdziesz po drabinie idz w lewo do konca w dol znowu po drabinie i znowu po drabinie i jestes na powierzchni.

:P

Darth Ryba 15-11-2005 14:27

Przezyje tam na 19 lvl z 4 ihami? Jak sie uda to wezme scorpiona na strzala

Opuszczony 15-11-2005 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth Ryba
Przezyje tam na 19 lvl z 4 ihami? Jak sie uda to wezme scorpiona na strzala

Ja tam uciekłem na 9 lvlu... :P

Sindbat 15-11-2005 16:20

Mój kolega uciekł na 8 lvlu i zostało mu 3 hp xD.

Maximimozo 15-11-2005 16:29

ja tam chodze skillowac :D

Darth Ryba 15-11-2005 19:53

Temat mozna zamknąć bo wyszedlem. Nie było trudno.

Crowal 16-11-2005 09:02

Hmmmm... Pamiętam! Wykonałem tego Questa dawno, ale o tym sza! Interesuje mnie, gdzie jest ta dziura, bo zazwyczaj chodze na amazonki albo swamp trolle/waspy. No więc, domyślam się że to jest gdzieś po prawej od Troll Mountians... Mógłby ktoś dać screena z mapką, bo zawsze jak chciałem dużo Expa(Te 150 za Slime'a) to musiałem przechodzić mozolnie po kolei tyle miejsc.
P.S. Wiem co tam jest. Slime na prawo, na górze 2 poison fieldy przez które trzeba przejść, potem można spotkać Rata. Trzeba iść: W górę przez PF, w prawo na górę. Bedzie tam(Już nie pamiętam) chyba 5 orców, znowu na góre, będą tam 2 orci i 1 warrior(Czasami przy pełnym respie ok.4 orców i 3 warriory) Jeżeli będzie się cały czas w ruchu, można na spokojnie ominąć scorpa, zanim ten dojdzie. Chyba że ktoś go zlurował pod drabinkę :/ Potem będzie ładny korytarz. I w lewo(Na północy są Orci, a na górze po prawej 2 Orc Wariorry). Potem raz po drabince(Czasami spotykam tam Orc Wariorra i Scorpa :(, chyba zlórowanego... I już jest się na powieszchni!

Walekifa 16-11-2005 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crowal
Hmmmm... Pamiętam! Wykonałem tego Questa dawno, ale o tym sza! Interesuje mnie, gdzie jest ta dziura, bo zazwyczaj chodze na amazonki albo swamp trolle/waspy. No więc, domyślam się że to jest gdzieś po prawej od Troll Mountians... Mógłby ktoś dać screena z mapką, bo zawsze jak chciałem dużo Expa(Te 150 za Slime'a) to musiałem przechodzić mozolnie po kolei tyle miejsc.
P.S. Wiem co tam jest. Slime na prawo, na górze 2 poison fieldy przez które trzeba przejść, potem można spotkać Rata. Trzeba iść: W górę przez PF, w prawo na górę. Bedzie tam(Już nie pamiętam) chyba 5 orców, znowu na góre, będą tam 2 orci i 1 warrior(Czasami przy pełnym respie ok.4 orców i 3 warriory) Jeżeli będzie się cały czas w ruchu, można na spokojnie ominąć scorpa, zanim ten dojdzie. Chyba że ktoś go zlurował pod drabinkę :/ Potem będzie ładny korytarz. I w lewo(Na północy są Orci, a na górze po prawej 2 Orc Wariorry). Potem raz po drabince(Czasami spotykam tam Orc Wariorra i Scorpa :(, chyba zlórowanego... I już jest się na powieszchni!

Dead archer Quest*

To jest w thais...Za slima masz 160 expa,

Jest prostrza droga żeby z tamtąd wyjść :D poszłeś na około :p

Crowal 17-11-2005 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Dead archer Quest*

To jest w thais...Za slima masz 160 expa,

Jest prostrza droga żeby z tamtąd wyjść :D poszłeś na około :p

No tak. Ja wiem. Dlatego sie zapytałem. Chyba logiczne nie? To masz odpowiedź, czy po prostu chciałeś se posta nabić?

Sonma 17-11-2005 16:58

Witam, nie chce mi sie zakładac nowego tematu bo w sumie moje pytanie jest poniekad dotyczace tej lokacji z dziora ;] A wiec jesli nie wejdziemy do tej dziory gdzie " wyrzuca sie smieci" ,czyli tam gdzie jest ten slim i quest, tylko pojdziemy w prawo takim waskim korytarzykiem to dojdziemy do zamkietego pokoju. Ineteresuje mnie czy ten pokoj da sie w jakis sposob otworzyc czy jest to poprostu jedno z wielu tajemniczych pomieszczen bez dostepu ? Jesli da sie tam wejsc to powiedzcie, ale nie mowcie co jest w srodku 8o wole niespodzianke :) Na terenie tych trolich labiryntow sa jeszcze 3 zamkniete pokoje wygladajece kuszaco 8o w jednym z nich leza zwloki. Co do nich mam to samo pytanie : Czy da sie do nich w jakis sposob wejsc :D Pozdrawiam

Van Der Avek 19-11-2005 19:49

Ja se dzisiaj tam ludzi pekowalem i gddy wracalem wrąbalem sie w to miejsce mialem 4hp i slime szedl zabilem go ale nie mialem jak wyjsc no i dead mialem red skula i rzeczy spadly

.

MATI9630 20-11-2005 08:38

Oł szit;/
Mam złe wspomnieenia związane z tym miejscem... kiedy pierwszy raz tam wpadłwm, myślałem, ze dednę.. ale jakoś przeżyłem;P..Później z kumplem idziemy tam na questa.. poison field na ciele.. trudno, wychodzimy.. Później sam chciałem zrobić tego questa.. zrobiłem;] a jednocześnie dedłem... 5 rotów na mnie.. a z paniki wlazłem w ogien ;) Na szczęście odzyskałem itemy;] Teraz juz znam na pamięć drogę powrotną.. ale NIGDY więcej tam nie zejdę...;\

Crowal 20-11-2005 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonma
Witam, nie chce mi sie zakładac nowego tematu bo w sumie moje pytanie jest poniekad dotyczace tej lokacji z dziora ;] A wiec jesli nie wejdziemy do tej dziory gdzie " wyrzuca sie smieci" ,czyli tam gdzie jest ten slim i quest, tylko pojdziemy w prawo takim waskim korytarzykiem to dojdziemy do zamkietego pokoju. Ineteresuje mnie czy ten pokoj da sie w jakis sposob otworzyc czy jest to poprostu jedno z wielu tajemniczych pomieszczen bez dostepu ? Jesli da sie tam wejsc to powiedzcie, ale nie mowcie co jest w srodku 8o wole niespodzianke :) Na terenie tych trolich labiryntow sa jeszcze 3 zamkniete pokoje wygladajece kuszaco 8o w jednym z nich leza zwloki. Co do nich mam to samo pytanie : Czy da sie do nich w jakis sposob wejsc :D Pozdrawiam

Jezu... Kur... Napisałem wszystko co i jak. Jeżeli nie napisałem o pokoju i drzwiach, to znaczy że ich ta nie ma.

Sonma 20-11-2005 11:33

lol ?? sa tam drzwi i pokoj ;) przejdz sie tam jeszcze raz . Moje pytanie dalej aktualne

Crowal 20-11-2005 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonma
lol ?? sa tam drzwi i pokoj ;) przejdz sie tam jeszcze raz . Moje pytanie dalej aktualne

No to chodzi ci o inną dziurę. Tam chyba nic nie ma...

Sonma 20-11-2005 13:19

Dziora, w ktorej jest ten slim, poison fieldy i niezywy łucznik, znajduje sie w pomieszczeniu z trolami (chyba 3 nie jestem pewny). Jest to takie okragle pomieszczenie ze stolem i 2 posagami. i jest tam ta dziora oraz odnoga prowadzaca do tego zamkietego pokoju :> przed chwila sprawdzilem jeszcze raz.

MATI9630 22-11-2005 07:21

Od razu potwierdzam. Też się dziwiłem co tam jest..
Poza tym, łatwiej będzie jak sie wejdzie nie tą dziurą od slime'a, tylko od tejpowierzchniowej, a nastepnie: prawo > dół > prawo(do samego końca) > drabina...

sir druteqq 22-11-2005 09:31

tam jest qest jak hcesz wyjsc to musisz przejsc przez e fieldy do gury bo jnaczej trafisz na slima :) ale uwarzaj bo tam na gurze som orki warriory i 2 scorpiony :( :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.