![]() |
v czy f ? :P
Przeglądając dzisiaj naszą kochaną stronke, zauważyłem pewną rozbierzność... Dlaczego jest DwarFen Armor i DwarVen Shield? :p Jak na moją skromną wiedze o angielskim oba te wyrazy są przymiotnikami i litery VF nie są ostatnimi literami (tutaj czasem są zmiany bądz przycięcia liter) Więc skąd to?! 8o CIPki by chyba takiego będu nie popełniły :)
|
Może to malutka literówka ;)
|
CIPki?? Poprostu pomyliło im sie :P Kazdy popełnia błędy
|
Napisz o tym w przyklejonym temacie w dziale "tibia.pl-sugestie, błędy itp".
Nie rozumiem po co ten temat tutaj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: jakby to był błąd, by go poprawili. wiem że dwarFen armor jest nowym przedmiotem, ale przecierz 7.5 było pewnie z conajmniej miesiąc poprawiane... ktoś z cipsoftu musiał to zauważyć! :P |
Poprostu Cipy tak wymyslily, watpie zeby to byla pomylka z ich strony
|
Ja tam myśle że to nie jest błąd tylko specjalnie tak zrobili, ale czemu nie wiem :P
|
Bo to po prostu jest inna nazwa i to nie jest żadna literuwka!!
|
Cytuj:
|
j/w , zadna literowka.
Forma orginalnie wymyslona przez J.R.R. Tolkiena dla elfow i krasnoludow. Tolkien aby dodac nieco "czlowieczenstwa" dla tych ras wprowadzil bledne gramatycznie formy "elves" zamiast "elfs" i gdzieniegdzie wlasnie "dwarves" zamiast "dwarfs" No i stad to sie wzialo, kozysta z tego teraz caly swiat fantasy :) >Eu< |
NO! 8o Wreszcie jakieś konkrety! :) Dziekuje Eru, temat do zamknięcia
|
Dwarven Armor - grafika została wprowadzona do .spr podczas updatu 7.4
(arm ,legi ,hełm) ludzie mysleli że bedzie do set do crus helma któy wtedy dostał nową podobną grafe... wprowadzony został w updacie 7.5 jako dwarfen armor w pare dni puźniej podczas poprawiania buga nazwy zrobił sie bug z nazwami przedniotów , z tego co wiem teraz jest juz dwarven z armem został wprowadzony hełm Czyli z tego co wiem nazwa została poprawiona i teraz nazywa sie dwarven armor .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |