![]() |
White Dead by Pobożna Babka Chaosu
White Dead- Śmierć w górach cz.1(str.1)
http://img442.imageshack.us/img442/3...deadcz12jg.png |
odrazu daje 0/100 !!!!!! za jeden tekst
"1 hp" więcej mówić nie trzeba ! |
yyyy...?
LoL... Cos wiecej moze daj? Czy ma nam wystarczyc ze ktos umarl, co?
|
Cytuj:
|
Ja tez nie wiem o co chodzi....LOL
|
Nie podoba mi sie. to moge powiedziec. nie wiadomo o co chodzi i 0 szczegolow.
|
Cytuj:
|
Orki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!leeeee!!!!!!!1
|
1HP? 1 punkt!
Koniec... Dziadowe, nudne i woogole pa! |
Powiem tylko jedno: nic gorszego wymyslić nie mogłeś!!!
Beznadzieja, wogólre nie wiem o co chodzi. 1/10000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000 |
Nie przesadzajcie.. nie jest tak źle. Wykonanie w porządku, fabuła może się rozkręcić. Co do samego autora- nie obraź się ale kto ci wymyślił nick? xP
A Avagerowi chodzi zapewnie o to, że "1 HP" zabija od razu cały klimat fantasy, lekka przesada moim zdaniem. |
Dam głowe ,że zabiła Chiririrego(czy jakoś tak) strzała a dokładnie zatruta strzała
|
.
1. To jest fake. Fake tibi. Ja w samej grze też czasami to mówie jak jestem w grupie, że np. "kurde, 30 hela mi gnojek zeżarł"[Nie bronie dlatego że tam występuję ;) ]
2. Daj więcej, po po 3/4 screenach trudno ocenić. I śnieg za mocny. |
Nie jest tak zle :>
Przesadzacie. Chociaż musze sie zgodzić z hp przesadziłes, czekam kiedy ja bede, jeśli wogóle bedę. ;)
Wykonanie 6/10 Fabuła 4/10 Może ja czegoś nei kapuje ale w pierwszym fejku jest zeludzie niesforsowali orków, a jest ich okolo 2x wiecej a w 2-gim jest jush tylko 6 czy 5 nie pamietam. |
Aaaaaaaaa... Znowu Ludzie vs orki. Plis wymyśl coś orginalniejszego.
Ocena: Pomysł - 3/10 (ORKI!!! Ale ta zatruta strzała niczego sobie ;) ) Wykonanie - 8/10 ( przyczepić można się tylko do śniegu) |
Spoko Fake
co wy chcecie?? mi sie podoba :] ;) :p :) A jak sie komus nie podoba to ma pecha!!!
P.S Zrob Nastepna część. :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] |
-.- ku** musialem odrazu pasc:P?
|
jay wy dziwni jestescie... ja jak gralem i bylem na huncie to tez czasem jak stracilem duzo zycia to milwem do kumpla ile mam... i na tym fake'u jest wlasnie tak zrobione ze zostalo gosiowi tylko 1hp i on mowi ze tyle ma i dostaje z zatrutej strzaly... i snieg tez mi sie pdoba... jak zamiec to zamiec... :P
POMYSL:9/10 WYKONANIE:8/10 |
zapowiada sie niezle
rob dalej... |
Cytuj:
-.-' A co do fakea... Stary, nudny temat, ale wykonanie nie aż tak źle... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |