![]() |
Jak to jest?
Czy już po wykupieniu domka są w nim itemy? Np. na tibia.com wygrałem domek w thaisie o wartości 2k. I jak już będę wiedział gdzie on jest to będą w nim jakieś itemy które są wybierane loso przez cipisoftas czy jak.? A wogóle jak się płaci za domek i jaką kwotę się płaci. Taką co wygrałem ten domek czyli 2 k? I co ile dni trzeba płacić za Domek? :D
|
1) Nie będzie żadnych itemków (sorka powiem to) Lolu
2) Jak sie płaci ? Musisz mieć w DP (niewiem czy w tej skrzynce czy nie ) kase (tyle ile wymaga zapłata ... zostanie chyba sama pobrana) 3) JAk to wygrałeś o.O ? 4) Co 1 miesiąc płacisz. |
no to po co ten domek dla szpanu?
|
No szczerze mówiąc głównie dla szpanu.Możesz tam wyłożyć swoje rzeczy i się nimi chwalić.Ale domek jest też schronieniem przed pk i w domku masz łóżko.Jak się najesz to w łóżko odnawia Ci się mana i życie, a bez posiłku też Soul Pointy.
|
hahahahahah! sam te itemy musisz tam wlozyć...
|
Co za kretyn (autor tematu)
|
Cytuj:
no wiesz, A coś ty chciał od dzieciaka co gra w tibie ? By był Geniuszem co Nobla w wieku 10 lat dostanie o.O ? EDIT: JEgo przyszłość już jest wyznaczona jasno i wyraźnie : SPRZĄTACZKA KIBLI MĘSKICH |
hahaha....co za kret :X koles wygrał domek! LOOOOL:D
Jakiś pacc zrobil sobie jajo i "zrobil konkurs" i ten autor tematu go wygrał;-) Nawkłada itemkow az tu którego dnia drzwi bedą locked:X a potem na forum"plx fri itams "w dziale z filmami:) |
Może jest początkujący i niewie więc bez wyzwisk proszę -.-
Odpowiedzi masz już wyżej ale mam sprawę do tego pana z góry : Domek się wygrywa jakbyś chciał wiedzieć (w licytacji ściślej mówiąc),a on nie pisał, że wygrał go za darmo tylko, że za 2k. |
Rotfl, a według Was co się robi z licytacją? Wygrywa, lub przegrywa. Więc poprostu wygrał domek w licytacji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |