Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Gdze jest zboże (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5606)

Swiebodzin 18-05-2004 10:33

Gdze jest zboże

Moze mi kto¶ powiedziec gdze jest zboże na mainie ?? po sbodobalo mi sie robienie chleba

Kennypl 18-05-2004 13:15

zboze na mainie rosnie w niewielu miejscach. zwykle w poblizu miast i miasteczek polozonych wokol miast wiec szukaj tam.

krolik 18-05-2004 17:54

duzo zboza jest na farmach w kazo. czytaj drogowskazy - one Cie doprowadza pamietam tylko ze sa one (farmy) na gorze 8)

Swiebodzin 18-05-2004 18:02

THX

Mam juz pare miejsc gdze rosnie zboże. A co jaki czas odrasta ??

Gonzo von Krenzel 18-05-2004 18:11

Codziennie po każdym restarcie serwera.
Amerykańskie - 12:00
Niemieckie - 9:00

Bartolini 18-05-2004 20:36

A jak zerwac zboze??I co potem zrobc??z gory dzieki...nie chce dalejnabijac postow...jedna uwaga wystarczy..;)

Swiebodzin 18-05-2004 21:17

Ni kupujesz kose szukasz zboza dajes use witch na kose i klikasz na zborze. Zborze zamienia sie w snopek bierzesz do plecaka i tak az sie skanczy Cap lub zboze ;p dajej idziesz i szukasz młyna dajes use witch .. na snopek i klikasz na młyn i snopek zamienia sie w m±ke pózniej napęłniasz korytko woda dajesz use witch na make i klikasz na korytko i masz ciasto ( ufffff ) pózniej bierzesz ciasto dajesz use witch ... i klikasz na piec i na piecu pojawie sie CHLEBEK :}

( palce bol± )

she_devil 18-05-2004 21:37

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Swiebodzin
Ni kupujesz kose szukasz zboza dajes use witch na kose i klikasz na zborze. Zborze zamienia sie w snopek bierzesz do plecaka i tak az sie skanczy Cap lub zboze ;p dajej idziesz i szukasz młyna dajes use witch .. na snopek i klikasz na młyn i snopek zamienia sie w m±ke pózniej napęłniasz korytko woda dajesz use witch na make i klikasz na korytko i masz ciasto ( ufffff ) pózniej bierzesz ciasto dajesz use witch ... i klikasz na piec i na piecu pojawie sie CHLEBEK :}

( palce bol± )
Offtop:
Pojawia sie chlebek, ktory zwyklam spozywac na sniadanie/kolacje :D
Nie rozumiem jak moga cie palce bolec!!
Ja potrafie napisac 10 stron textu i gowno mnie palce bola :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Widocznie ze mnie :king:

Ontop:
No wlasnie moj przedmowca powiedzial jak.

:king:

Swiebodzin 19-05-2004 14:39

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Gonzo von Krenzel
Codziennie po każdym restarcie serwera.
Amerykańskie - 12:00
Niemieckie - 9:00

Z moich Obserwacji Wynika ze Zboże nieodrasta po restarcie serwa. Byłem dzisiaj w Kazo na Farmach po restarcie serwa były Zielone :?

Lig@ 19-05-2004 15:23

Zboże ro¶nie normalnie... Pier jest nic, potem zielone i żółte i ¶cinać można... Ja swoja przygody pamiętam tak - 300 zboża i pół godziny pieczenia... Wole isć np. na roty i hamy mieć, albo qpić w sklepie...

Bofedojo 20-05-2004 15:29

Po restarcie serva zboze jest zielone, a dopiero po jakiejs godzince staje sie zolte :P .

re up: No ale jaka jest radocha jak masz potem w depo 200 chlebkow (niedawno tak mialem ale 100 zjadlem :P).

pawel-wsp 20-05-2004 16:24

w ab obok depo po prawej stronie rosnie zborze

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27.