![]() |
Life ring dla knighta
Oplaca sie kupowac Life Ringi dla knighta czy bardziej Manasy?
|
IMHO wogóle szkoda kasy na nabijanie knightem mlv...lepiej ją przeznaczać na uhy.
|
...których nie moze uzywac bo ma za niski magic...
|
@up 2
a czemu niewarto knightem magica nabijac?Wiesz ja tam swoim knightem wole miec 4 mlvl i sie uhnac niz ~2 mlvl i sie ihnac.A potrzebny mi jest 6 mlvl na Explo, ale wlasnie nie wiem czy nabic czy manasami czy Life ringami( bo za dlugo sie robi zarciem, chociaz musze przyznac ze brakuje mi ~31% do 6 mlvla i nie wypilem jeszcze ani jednego mfa i ani 1 Life ringa nie zuzylem) |
Jak już ktoś napisał, lepiej stracić tę kasę na uhy. Do 4 magicznego niepotrzebne jest używanie mf ani life ringów, bo po co, sam szybko idzie w 2 tyg. grania masz. I na co ci explo na 6 m lvl, załóżmy, że masz 60 lvl i 6 magi to walisz z explo max 100. Nie lepiej walnąc 200 z gs'a ?
|
Cytuj:
http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...62&postcount=7 |
@up
Przepraszam czy ty widziales posta ktorego zacytowales?? X( to dotyczy sorca/druta a nie knighta. @2up ale mozecie mi powiedziec co jest bardziej oplacalne,a nie gadac zebym na uhy to przeznaczyl? :p |
@2up
wszystkie wyjasnienia dotycza master sorcow i elder druidow, u knightow to inna sprawa. Swoim knightem wogole nie uzywalem manasow ani lf'ow, mysle ze to zupelna strata pieniedzy. Lepiej kase przyznaczyc na uhy i podczas expienia spalac mane. A podczas treningu to spokojnie nabijesz 4 mlvl na poczatku. @up uprzedziles mnie :P |
To ktos moze mi powiedziec co jest bardziej oplacalne? :p bo nie chce mi sie czekac ~2 tyg na nabicie ~32% do 6 mlvla a kaski troche mam i nie wiem w co zainwestowac :P
|
@ grajper: bullshit
nie czytalem nawet calego twojego syfu, ktory napisales... wystarczy ze juz w pierwszych zdaniach zauwazylem blad merytoryczny i odechcialo mi sie poznawiania twoich teorii... po 1 to sam life ring dzialajacy przez 20 minut daje 400many a nie 600 jak ty napisales... po 2 jedzenie przez te 20 minut daje many 300... a wiec po 20 minutach stania na life ringu i foodzie masz 700 many a nie 900... mysle ze gdybym przeczytal dalsza czesc to byloby jeszcze wiecej bledow... wiec jak sie nie znasz to sie lepiej nie wypowiadaj i nie wprowadzaj ludzi w blad... tyle... |
skoro masz kaske to manaski :) jesli trenujesz jeszcze skille albo lubisz poafkowac knightem to life ringi.Proste pytanie prosta odpowiedz
|
Wiem z mojego doświadczenia, że lry najlepiej kupować od ludzi po 500-600 gp i wykorzystywać w czasie expienia. Wzrasta wtedy nie tylko mana jak przy zwyczajnym manasittingu ale też hp, co daje mniejsze zużycie UH.
|
@2 up
Dzieki :) Wreszczie ktoś sie wysilił i napisał do tematu :p Temat do zamknięcia ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |