![]() |
Techniczna aktualizacja
W ramach przygotowania do Świątecznego Update, pewne techniczne usprawnienia muszą zostać wprowadzone wcześniej. Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 listopada, do godziny 18.00.
To NIE JEST jeszcze świąteczna aktualizacja - w grze nie zauważycie prawie żadnych zmian, z wyjątkiem zwiększonej wytrzymałości spearów, throwing starów i noży. Oprócz tego, przedmioty i potwory wyciągane z dziury przy pomocy liny piętro wyżej będą się pojawiać na polu na którym stoi gracz to robiący (a nie tak jak do tej pory zawsze na południe od dziury). Przy najbliższym logowaniu się do gry aktualizacja klienta powinna zostać pobrana automatycznie - w razie problemów można ją też pobrać ze strony głównej tibia.com. Klienta możecie też pobrać z naszego downloadu: klik Informujemy także iż test serwer został wyłączony. CipSoft dziękuje wszystkim, którzy wzieli w nim udział. |
hmm coraz lepiej:] przynajmniej będzie się jakoś dało trenic palkiem :p
|
Cytuj:
UHUHUHUHUHU to ciekawe co bedzie w uptade jak juz zmiany wprowadzaja teraz;] |
Jak widać zmiany umilą troche paladynom.Ale i tak bedzie "trask".. E gdzie spear? ;)
Co do ropania nawet pomocne ;p |
A miałem dzisiaj DO 18 trenić
|
SPoko jeszcze tylko nowe swiaty i bedie cool :)
|
i jeee :D:D lajtowo jak się speary nie będą niszczyły tak szybko :D:D miejmy nadzieje że na długo teraz będą wystarczyć bo stęskniło mi się z graniem palladynem :D:D teraz tylko czekam na nowe serwery :P oby tylko jak najszybciej
|
No skoro teraz na Obsidi 1 nóż do rzucania chodził po 100gp to Ciekawe jak im skoczy teraz cena ;p
|
Ho Ho
:PP fajnie ze spiry itp. sie beda wolniej lamac, ale i tak pallek ma przerąbane, ostatnio gralem sobie jednym to 40 kamieni na 1 skill zuzylem LOOOL
|
zaje....
i love all update (oprucz tego z niszczoncymi spearsami :evul: )
SWIENTA IDOM JUZ,SWIENTA IDOM JUZ.... :D SUPER |
palki rox
teraz tylko znalesc jakies nowe pvp i obalac rzady evul PA :evul: btw @ wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 października, do godziny 18.00. ehh czy to tylko u mnie dzis jest 16 listopad ?? KoRn _\n/ |
... jeśli dobrze rozumiem , to ropanie wrzuca cokolwiek na miejsce ropacza , więc jak przejdzie się na drugą strone w takim miejscu -> pod pustynią , jak sie idzie na deserowego questa jest takie miejsce gdzie jest dziura i w środku 1 scorpion , i wyjść można tylko jeśli ktoś nas ropnie , a chodzi o to , żeby pojawić się po drugiej stronie , a nie spowrotem od strony ropacza , więc ?? ...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ...::Qba the Dragon-Darknesser::... |
Akurat wtedy gdy zostało mi do zrobienia 1% do 51skilla Shieldingu (lol) Na moim ekranie widniał napis Server is going down in 1 minute.... Omg :D
|
Spears SiĘ NieniszczĄ Hurry!!!!!
Wrescie Cipsoft ZmĄdrzal Gra Pallem Ma Sens!!!!!!!!!!!!
Jestem W Eufori!!!!! |
PROBLEm
Przed chwilom sie zalgowalem a potem wylgowalem i przy probie zalogowania pojawił sie komunikat THE GAME IS JEST SHUT DOWN PLEASE TRY AGAIN LATER!\
o co w tym chodzi? |
buu:P
czekam i czekam no i za 8 min w koncu bede mogl grac bo juz mnie myszka gryzie i klawiatura szczypie :P
|
Lol?
Cytuj:
Huh? To co ty za skille masz? Ja robie pallka calkowicie po update, i mi teraz schodzi 120~ small stone'ow na skilla... |
Kiedyś musiało nastąpić :p...i dodam od siebie że teraz np gold coin waży 0.10 a nie 0.1 :p i zauważyłem też nowy budynek w North porcie :D
A co do Grudniowego UpDate to będzie napewno dużo zmmian grafiki <tak mi się wydaje :D> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |