![]() |
Fakerstwo Ilustrowane - galeria moich fake
Zapraszam do mojej galerii tibijskich fakeów. Znajdziesz tam większość moich prac zebranych w jedno miejsce, od Wycieczki po Carlin, aż do Zakupów w Venore. Życze miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Adres strony: www.youri.bo.pl Ps. zobaczcie dzisiejszy potd na tibianews ;) link. |
Pieknie
Rozwijaj bo swietnie CI idzie
|
Jak ktoś będzie miał keylogga, to sie nie zdziwie.
Aż taki niepełnosprawny jesteś że nie możesz normalnie umieścić Screenów??? |
Cytuj:
2.Wyjdź 3.LoL Stronka bardzo fajna, dużo zdjeć i wogóle wypas. |
@Crowal
Te zdjecia juz byly na forum jeszcze jak byl system reputacji :P Fake'i Youri'ego sa zawsze swietne :) |
Pieknie zrobiona strona, mysle ze robiles to w photoshopie, efekt rollover niech zgadne :).
|
Cytuj:
|
Ile razy ludzie mają Ci mówić że świetne?
Świetne, oczywiście :P |
Ej! To mi smierdzi reklama....
@Edit: Fajne graifiki ;) Najlepsza jednak wycieczka po Noobland - Thais. |
Cytuj:
Umyj gebe i wyjdz (Norah, sorrka za plagiat tekstu :D) Youri, przypominasz o sobie, co? :D Wszysy wiedza ze twoje Fejki sa swietne (jestes jednym z pierwszych lepszych fejkowcow na tym forum). Chyba nie musisz o tym wszystkim przypominac? :D Ps. wez zrob jeszcze troche wycieczek, bo z krzesla spadalem gdy to widzialem :P |
Super!!!!!!
Te twoje wycieczki są poprostu SUPER GZ for Youri!! :cup:
PS: Rób dalej KONIECZNIE B) |
Tak... też to czuję
Cytuj:
Ale jak wyjdziesz to napewno przestanie. |
Swietne Fake :D !! Najlepsze jakie widzialem :P Nie opowiadaja glupot o tym ze cos chce opanowac tibie -.- tylko pokazuja prawdziwa tibie na wesolo :P !! To z reklamami sklepow wy***ane w kosmos :) Powodzenia w dalszej karierze robienia fakow :P Jestes pro i inni nie dorastaja ci do piet !
|
Cytuj:
|
nnonono,niezłe te "fejki" :D ;)
|
Sry
Sry. Ale za pierwszym razem jak wszedłem, to czekałem długo, a strona się nie otworzyła... Więc pomyślałem że to KeyLogger. A nie przyszła mi do głowy opcja "Odśwież" sry, za to co mówiłem. Twoje Fake'i są świetne. Tylko kilka Outfitów ci nie wyszło.
|
Nie no, to jest swietne!!! Przeczytalem wszystko!! Naprawde spoko! 8o
|
O panie Youri składam ci hołd.
|
Wszystko cooltowe! czekam na więcej B)
|
Ahh usmialem sie oglądając te fake'y :D Zrób moze wycieczka po Edron albo Darashie ^.-. Ogulnie bardzo fajnie ;)
Pozdr0 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |