![]() |
Kazo, nie umiem trafić..
błąkam sie po tych kopalniach wokół, ale nie wiem któredy sie tam dostać..
ma ktos ss z wejsciem? dzięki |
W Kaz lubię właśnie ciszę. W związku z tym, że trudno tam dojść, jest to najbardziej spokojne miasto, najmniej tam PK'erów, złodziei i n00b'ów.
@Ontopic Dość łatwo tam dojść. Za pierwszym razem trafiłem. Podpowiedź: idź wnętrzem The Big Old One...po lewej będzie korytarz...dalej powinieneś trafić. |
albo jak idziesz do dwarfow to idz przy Big Old One ale z Ab jak idziesz i powinienes znalesc wejscie na gore idz i idz przed siebie i masz dziure dalej powinienes juz trafic : www.tibia.pl tu masz plan kazz :)
|
Jesli mieszkasz w thais albo venore to nic prostszego.
po prostu przejdz przez dwarven bridge pozniej idz prosto wnetrzem gory i skrec w pierwsza drobe w lewo dalej pare zakretow, popzniej uzywasz liny ( obok rope pleca jest dziura ktora mozesz rozkopac ) dalej idziesz kawalatek na polnoc, wchodzisz w dziure i dalej idziesz na polnoc waskim kortarzem, na koncu sa schody w dol a za nimi wisi ogromna tablica: Welcome to Kazordoon |
tnx, to za niedlugo zabiuore sie za zwiedzanie :D
pozdrawiam |
To nie jest wcale takie proste z tym dojsciem do Kazz.Ja bardzo dlugo nie moglem znalezc wlasciwej drogi,bedąc b.blisko niej.Najlepsza rada jest taka: poproś jakiegoś tubylca! JeSli jesteś blisko Kazz,to sporo osób wraca do depo,na pewno ktoś pokarze ci droge!!!Ja tak zrobilem...Podziekowania dla Muumina. 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |