![]() |
Szukam ludzi do mojego fake story !!!!!! pt wojna
krol ludzi-Wertyczek(ja)
krol elfow(1)-wolne elf straznik(zajete)-Arthas elf lucznik(4)-wolne elf rycerz(2)-wolne czlowiek rycerz(4wolne)-Avager czlowiek lucznik(4wolne)-Taur'ohtar Wladca Demonow(1)-wolne Demony(10) wolne glowni bohaterzy(zajete)-Slawekmag,Neltharion,Vaviec,Blorex |
Ja na kogo chcesz. Sam wybierz. Nick: Slawekmag, Shadowrider albo Argoniusz! Najlepiej główny bohater!
|
Ja jeden z glownych bohaterow :] !
|
ZARAZ... NIE WIEM CO ZROBIE!
Jezu ludzie, przestancie zakladac tyle tematow o tym! i tak z tych waszych fejkow nic nie bedzie, beda albo robione w OTS, albo C***OWE! PRZESTANIE ZAKLADAC TEMATY REKRUTACYJNE! ILE TEGO JESZCZE? |
Główny bohater ,nick: Vaviec
|
Cytuj:
jak niechcesz byc w fake to niemow ze niemam robic |
Cytuj:
Tylko kazdy Newb tu przycchodzi i mysli''o ale fajne, zrobie fejka'' i mysla ze beda od razu profesjonalistami -.- |
OMG, ale syf z tego działu się zrobił... Same rekrutacje... Piszę do besna żeby coś z tym zrobił.=/
|
No właśnie! OPANUJECIE SIĘ!
|
deal:) pisz, ja sie posmieje z czystki:)
|
wiesz co ja ci cos powiem ze niekazdy che usunac to
|
Zapraszam domojego fake pt wojna!
co z tego niech inna rekrutacje ussuna ale nie moja
|
@Up
ee... co? NIe kapuje... |
Ja główno bochater, Nick: Blorex, skoro jestem głównym bochaterem może użyjesz mojego otfita ;) (mam go w avatarze)
|
Cytuj:
ehm: http://img458.imageshack.us/img458/9449/image18ub.png |
@Avager:
Hie hie, jak tu wyluzować skoro każdy ciołek cię naśladuje i zakłada rekrutacje bo myśli, że będzie sławny. =/ btw: Nie lubię Leppera. =D |
Avager moze chcesz byc w fake?
|
jak chcesz to mnie daj... (wyłącznie rasa ludzka, strona dobra),
i tak występuję w co drugim fake'u, a nawet częściej. |
zrobilem 1 scene teraz tylko nicki powklejam jak beda zrobione
|
Ja znam go na rl.... Fake ma byc cos typu wojna, pokazal screena ze jest oddzial ludzi i elfow, on chodzi do 5 klasy zrozumcie to.... :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |