Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Warlock Dla FACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=56116)

Sir Aragorn 16-11-2005 19:55

Warlock Dla FACC?

Siema
Mam pytanie, mianowicie jeden z moich kolegów mówił, że przeszukał całe Molts i stwierdził, że nie ma tam Warlocka, a zaś drugi kolega mówił że widział zabite Ston Golemy, a więc czy są te Warlocki czy ich nie ma?

Dwarf 16-11-2005 20:10

Tak, Warlocki są w MOTLS.

Shinjix 16-11-2005 20:12

I dodatkowo w Banshee queście :)

drizztpl 16-11-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Aragorn
Siema
Mam pytanie, mianowicie jeden z moich kolegów mówił, że przeszukał całe Molts i stwierdził, że nie ma tam Warlocka, a zaś drugi kolega mówił że widział zabite Ston Golemy, a więc czy są te Warlocki czy ich nie ma?

Może Twój kolega miał za niski lvl i nie mógł przejść przez bramkę? W każdym razie na Moltsach są Warlocki.

Garet 16-11-2005 21:41

Ja sie nie znam, ale zabite stone golemy nie koniecznie swiadcza o tym ze byl tam Warlock. A może świadczą. Ja sie naprawde nie znam.

Pytanie: Wiec po co sie udzielam jak nie wiem?
Odpowiedź: Bo to wolne forum, a ja lubie się udzielać.

Sir Saneris 16-11-2005 21:53

@up: ciesze sie ze nie wszyscy tak mysla bo zanim bys sie dokopal do info waznych ktore Cie interesuja zajeloby Ci mase czasu przekopywanie sie przez niepotrzebny spam..

@topic: Warlocki nie sa dokladnie w MOTLS ale na Demonii, ktora lezy pod MOTLS.. i tam sa warlocki dla facc.. tak samo sa na banshee quest warlocki sa dla facc.. i chyba tyle dla facc.. obecnosc stone golemow niekoniecznie swiadczy o WRL.. przeciez stone golemy wystepuja takze jako samodzielne stwory nie tylko summony.

emilok 16-11-2005 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinjix
I dodatkowo w Banshee queście :)

a ja dostalem kiedys upomnienie za takie stwierdzenie.........

a do tematu, to w ciagu ostatnich 4 dni jak sie nie myle, to ktos zalozyl identyczny temat

Avatar Magiczny 17-11-2005 06:52

Warlocki są w Molts a to że są zabite stone golemy to może i niemoże świadczyc że tam jest warlock B)

Sir Aragorn 17-11-2005 08:21

Super

Fajnie, że Demonia jest dla FACC B) a gdzie znajduje sie banshe quest? za ta bramką levelowa? ( 60 lvl)

Maximp 17-11-2005 09:08

Warlocki dla facc,opcja szukaj dla ludzi......A ty moglbys czasem zn iej skorzystac bo w ciagu 2 miesiecy to 3 taki temat chyba...-.-

Sir Aragorn 17-11-2005 10:04

Dobra rzeczywiście byly takie Tematy poprstu zle wpisalem w szukaj i mi zle wyswietlilo:P ale odpowiedzcie jeszcze na jedno gdzie jest banshe quest? i jakby ktos znal adres lub posiadał SS to byl bym wdzieczny:)

emilok 17-11-2005 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Aragorn
Dobra rzeczywiście byly takie Tematy poprstu zle wpisalem w szukaj i mi zle wyswietlilo:P ale odpowiedzcie jeszcze na jedno gdzie jest banshe quest? i jakby ktos znal adres lub posiadał SS to byl bym wdzieczny:)

Adres Banshe Questu
ul. Klonowa 13/9
29-961 Ab'dendriel
Telefon 667 123 456 [ prosic józka od banszi ]

mam nndzieje, ze pomoglem
na tym forum nikt ci niepoda dokladnych informacji dotyczacych questów, poniewaz jest to quest spoling[?] czyli po naszemu psucie zabawey zwiazanej z odkrywaniem nowych rzeczy, dziekuje, pozdrawiam

Sir Aragorn 17-11-2005 12:45

Sorry

Z tym adresem mi sie zle napisalo:P chodzi o miejsce gdzie jest:P

emilok 17-11-2005 13:34

zeby nie bylo znaczka "post edytowany ostatnio o xxx" pisze w nowym poscie, zaznacz cala moja poprzednia wypowiedz, i przeczytaj, to co jest innym kolorem napisane

takim kolorem jak naprzyklad ten tekst :-F

---------------

widzisz ta wiadomosc bo jest napisana kolorami różnymi od kolorów tla tekstu

teraz bedzie tresc koloru białego, zeby ja odczytac, musisz zaznaczyc ten tekst :P

Sir Aragorn 17-11-2005 15:29

Kurcze

No analizuje twoje posty i nie moge znaleźść odpowiedzi:P moze to ta ulica w ab?:P nie, serio gdzie jeste ten quest?

Karrith 17-11-2005 15:50

@up
jesli nie wiesz gdzie to jest to oznacza ze nie masz wystarczajacego lvlu zeby tam pojsc, wiec ta infomracja jest dla ciebie zbedna..
i do wszystkich
to NIE jest MOLTS, tylko MOTLS (Maze of the Lost Souls)..

MS_nake 17-11-2005 18:55

:)

2xup i up terz :
Zaznaczcież ten tekst emiloka !!!
zapisał on tam to pewnym szyfrem waidomość którą wam powiem jak se znależć nie umiecie :

TO JEST QUEST SPOLLING

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37.