![]() |
Zmiany w 7.55
Zalozylem ten temat bo chcialem sie podzielic kilkoma informacjami dotyczacymi update'u.
1. Nowy cap, to widzial kazdy 2. Potwory jak sie je zabija traca nicka juz podczas smiertelnego hita, a nie jak to bylo dopiero po pojawieniu sie ciala na ziemii 3. Magic Light wand daje o wiele wieksze swiatlo, teraz mlw swieci na full ekran 4. Oczywiscie bron miotana, ma teraz nizsza szanse zniszczenia 5. Na tarczach jest podany teraz tylko Def nie atk |
zmieniono wartosc ataku niektorym rzucajką
|
Pewnys tego? Juz w ostatnim updacie zmieniali, np throwing knives do 28 i wiecej waza.
|
bursty wiekszy dmg no i ograniczony zasięg ... sorc musi stać na granicy wybuchu demona ;/
|
O co chodzi z tym capem bo ostatnio malo gram i nie jestem na czasie:P
|
nic specjalnego: waga podana z dokladnością do dwóch miejsc po przecinku np. 120.00 (jeszcze nie znalazłem przedmiotu który miałby jakąś inną cyfrę oprócz zera).
|
throwing star
wiecie moze czy da sie teraz kupowac throwing stary? ja niestety nie moge tego sprawdzic :(
|
Jak ciało leży na rope place to nie da się go otworzyć. (Wydaje mi się że wczesniej się dało).
|
Cytuj:
Cytuj:
11:20 You see 100 throwing stars (Atk:35 Def:0).They weigh 200.00 oz. 11:20 You see a spear (Atk:25 Def:0).It weighs 20.00 oz. i kamien ma atak 10 napewno sie zmienilo cos, nie wiem z ilu ale takie nie byly statystyki wszystkich rzucajek |
nom chyba sie dalo otworzyc jak lezalo na rope place :)
|
Dało sie, owszem, ale w 7.41 i starszych
|
dało się otworzyć, ale jak była np. drabina to cie dawalo na wyzszy poziom
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |