![]() |
Co by tu dużo..... najs i to starczy... . Ale przypomina mi się CP .
|
Wow!
Wow! Jeżeli to naprawdę Twój Fake; to GrAtZ!!! Avager... Baradax... Kolejny ziomuś! :)
Z oceną się wstrzymam; powiem tylko; RÓB DALEJ!!! P.S. Przed Converterem, sprawdzaj co piszesz w Wordzie ;) Ale to tylko tak na marginesie. |
Cytuj:
Tak wogole Fake jest NAJS! Tylko bylby jeszcze bardziej NAJS gdyby bylo cieniowanie w grafikach. Ale i tak NAJS! XDDDD |
Wielkie Gz!Fake bardzo ciekawy i niemoge sie doczekać następnej części!!
Rób dalej to ocenie:) |
Smierdzi mi tu CP'em. A fake niezly tylko "KUR** czy wy sie nie nauczycie! Potwory nie mowia! Nie ma czegos takiego jak Straszny potwor says:! Jesli piszecie ze potwor mowi to piszcie bez potwor says! BOSSSHHHHEEE". A tak to nawet fajny "ps. tez misza mam na imie xD".
|
Najs-=-=-=-=-
Po prostu najs i tyle fajne tylko za dużo @#$$@%$$&^*^^#^%$@ (przekleństw) ;)
|
Bardzo mi sie podoba ten fake, jest naprawde Super!! :] :D B) ;) :)
|
haha!!
to jest genialne szczególnie sceny w domu |
superr :D ja robie cos podobnego do tego wlasnei
|
...
No fake dobry podoba mi sie ;p
|
Thx ;d
Fajnie że prawie a nawet wszyscy mówią że najs =D 18 listopada 2005 roku (czyli jutro będe robił 2 część ;D! To ide już spać bo juz 23:04 ;D NARX! :p
|
nOnO
O.o wow oceniam nawet 11/10 wypas rob dalszy ciąg jestem ciekawy co się stanie POZDRO!
|
Dalej plax :D :baby: ;) :p Fajne
|
Ok!
Dobra teraz robie właśnie 2 część! Nie powiem teraz co się stanie ;P
aa tam robie dalej... |
swietny fake! naprawde... super wykonanie a pomysl jeszcze lepszy:]
|
Fajny fake się zapowiada. Rób dalej a może uda ci się zrobić niezłą karierę fake'owca !
|
Cytuj:
denerwować mnie zaczynają ci wszyscy fake'owcy,ty też....... Pamiętam twoje pierwsze znane fake.Atak orców na rookgard,to było coś.Nie za trudno,z humorem,fabułą,i git!A teraz wszsscy robią na siłę fake,tylko dla sławy,notek i kommentów....wymyślając jakieś bez sensy,łażą tylko po dziale fake,i dają po 80 kommentów dziennie...A lvl w tibi stoi...Zalagowałaś się na forum tibi??czy forum o fake?? |
ladny fejk :D rob dalej!!!
pzdr |
Walekifa masz rację co do tego, że teraz powstaje DUŻO bezsensownych
faków, ale niestety modki muszą zrobić miejsce dla tego typu "newbi"... CO do faku to jest zajefajny! wreszcie nie jakiś "atak czegoś na coś" ;) Moja ocena to... 10\10 :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |