![]() |
Niezły loocik :D Pk Produtcions :D
Witajcie!
Chciałbym dzisiaj opublikować znany film PKerski z niezlym lootem na koncu. Moze częsc z was widziała ten film ale warto go obejrzec jeszcze raz :D. Ostrzegam tych co pierwszy raz beda ogladali ten flim: NIE SSIKAĆ SIĘ NA KLAWIATURE PLZ! :D FILM <------------ KLIKNIJ! MILEGO OGLADANIA |
Hmm czyżby ten filmik był na jakąś starą wersje TibiaCam bo mi wyskakuje błąd podczas próby odpalenia :(
|
no niestety u mnie nie chodzi. jakis blad wyskakuje :/
|
Hmm co by było bez tych błędów mnei tez nie działa :D
|
Czy to jest ten film z Druidem na antica ? co mu mms wypadło g legs itp ? bo jak tak to widziałem i nie będe ściągał drugi raz.
|
Eh tam. Stary jak świat filmik Keks'a z tibia.de...Loot: Jakiś stuff warty 500k+...Jeśli nie macie starej tibii to pożegnajcie się z filmem.
Btw. To nie jego film. |
A pod jaka wersje tibii ten filmik działa :( ??
|
Stara wersja tibi, a szkoda bo zapowiadał sięniezły fiomik :(
|
Cytuj:
7.11 to stara jest ? bo taka mam najstarsza instalke. |
Film jest ablo pod 7.21 albo pod tą drugą bodaj 7.23 czy 7.24... Nie pamiętam jush :)) Cała pic to to, że z czerwonej czachy wypada : b-robe, rh, g-legs, mm shield, bohy, i chyba bright sword. Na securze to szczyt marzeń, ale na antice to normalny eq.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest film na starą tibie...pekował jakiś 46 master i zabił gościa 56 master imieniem Korruptor i wypadło mu golden legsy mm-shield r-helmet bohy blue robe skull staff i runy bo gośc miał red skula wcześniej zabił jeszcze jednego reda miał c-seta i jakiś pierdoły fajny film :D
|
Cytuj:
skad sciagnac stara (pewna werseje-bez "dodatkow") tibiacam. |
OK mam pytanie jak sie odpala filmik:))
|
Heh... Filmik ogladalem na starej tibiCAM.. Filmik jest Suuuper :) Jak zobaczylem lOOt za 1 razem to qrde az sie slabo zrobilo :D Naprawde nice filmika :)
|
http://pebe.rembertow.net/tibia/loot.jpg
Macie screena .. to cały loot z ciałka. Koleś miał red skulla więc wszystko mu spadło .. się koleś musiał troszke zdenerwować :P |
Jakby mstracił tyle to na pewno bym przestał grać :P. Mam słabe nerwy :]
|
Nie no całkiem spox filmik
more :P |
WOW
Dlaczego mi takie coś nigdy z pk nie wyleciało ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03. |