![]() |
RL movie (WMV) from Butibof (126lvl) and Endrox (82lvl) aurea
<pisze z konta przyjaciela - dzieki petozu za chwilowe pozyczenie konta! :*:* >
Siemka, zamieszczam filmik, który zrobiłem :) Chce wam pokazać, że tibia to nie wszystko :) można czerpać przyjemnosci z innych rzeczy :) tak jak ja z kolezankami i kolegami :) W filmie występuje m.in. Butibof [matek](126lvl) i Endrox [hory] (82lvl) z aurery :) filmik przyjal sie wśród naszych kolegów, wiec chcemy sie pochwalić nim przed innymi graczami :P Występuje również Bryndi (michał) który wygrał tegoroczny konkurs na tibia.pl 'magiczny olowek' :) - to ten z dziewczyna na lozku :P Mam nadzieje ze sie spodoba :) POLECAM! :P Polska wersja pierwszej części: http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html Angielska wersja pierwszej czesci: http://rapidshare.de/files/7731873/e...rsion*****.html Polska wersja pierwszej części na megaupload: http://www.megaupload.com/?d=JIJ5N05Q Druga część na rapidshare.de http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html Druga część na megaupload.com http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA -------------------------------DODANE 20 luty------------------- Heh teraz BUTIBOF ma już 146lvl, a ENDROX 106lvl :D --- POWSTAŁ nowy filmik, gdzie oni występują :) zachecam do sciagania :) Linki podane wyżej Enjoy! Hucior (Smallboy) |
Hehe.
Fajny ten filmik. Chociaż nie gram już na Aurea to zawsze będę pamiętać o friendach. Pozdro wam. Peace 4ever _/ |
Stary... zajefajnyj*bisty filmik! Muzykę wybrałeś świetną, podobała mi się również ta czcionka gotycka na samym początku. Odnośnie treści:
Pokazałeś tym filmikiem, że Tibia to nie wszystko i mimo, że levele Twoich kolegów są naprawdę imponujące, potrafili pogodzić Tibię ze spotkaniami z przyjaciółmi z korzyścią dla tego drugiego. Gratz dla nich... ja tak nie umiałem i teraz żałuję... A tak odnośnie osób, całkiem ładne niewiasty się tam z Wami kręcą! Musiałem to napisać, bo one są naprawdę ładne! A i jeszcze jedno. Nie rozumiem jednej rzeczy. Jeden źą stał (to chyba była kuchnia) i się wypinał, a reszta biła go paskiem. Z jakiej okazji? Czyżby 18? A może jakiś chrzest? A może on jest jak Ci psychopaci z Jackass co sobie lubią krzywdę robić? Nie mam pojęcia, dlaczego go biliście. Toż to przemoc! Pisałem już, że ładne są tam dziewczyny? :P Pozdrawiam Karrak |
Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D
|
Cytuj:
up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once Pozdro Buti jesli Pamietasz /Your old owner and first Fast Dest... |
Nice Movie :P sciagnolem go tylk oze wzgledu ze ludzi z aurey tam są ;d
Chipsy rox :P _/Zioło |
fajny film, mi sie bardzo podoba! :)
|
Dziękuje
Heh ciesze sie ze wam tez sie podoba (bo nie ukrywam, że jestem dumny z tego, że mój pierwszy filmik, który kiedykolwiek robiłem wygląda właśnie tak :P)
Piosenka to nie dokońca only once... - jest to Yellowcard - Only One :) [ale na emulu wyszuka wam też only once :)] Lord Karrak: TAk, część filmików była z 18-stki Endroxa :P i dostał 18-razy po pupie pasem - pisze to, bo nie chce zebyscie mysleli, że jestesmy sadystami :P [poprostu tradycja] Wyborowy: Przekaze pozdrowienia butibofowi :) - on raczej pamieta starych kumpli, wiec nie masz sie o co obawiac - jesli go znales, to napewno Cie pamieta :P Co do dziewczyn, to tez im przekaze, ze sie podobaja innym chłopaką - napewno sie uciesza :P Wpadnijcie do Strzelec Opolskich, to poznacie je i inne nasze koleżanki :P wtedy bedziecie mogli sie zachwycac :P :D:D Pozdrawiam, Hucior (smallboy) Hail _/ |
Filmik zaje**sty, za mocna muza, dobra jakosc i nagranie :]
Pozdro dla Butibofa... |
dla mnie wypas film, macie fajna ekipe
zgrana paczke, trzymajcie sie razem ... zawsze :D |
:)
Mam nadzieje ze bedziemy sie kumplowac jak najdłuzej :)
Pozdrawiam Hucior (smallboy) |
gz film!!! widac ze zgrana z was paczka ziomali :) spox muza. oskar dla reżysera! ;)
a co do dziewczyn to naprawde bardzo ladne. najfajniejsza jest ta co spi :evul: [Kasia chyba] |
Wywalony film GRtaz
|
Nie no gratz filmu....wypas paczke macie.....tshymacie się razem i w ogóle cool jesteście.......przyjaźń na całe życie??? kto wie możliwe , muza tesh spox....only one pasuje parwie do wshystkiego więc nie dziwie się że coraz więcej ludków używa go do filmów....jeszcze raz GRATZ
|
:)
Nie wiem czy jest mozliwa przyjazn na cale zycie, ale napewno bedziemy sie 3mac razem tak dlugo, jak to mozliwe :]
Trunks: Ja z Bryndim (z tym co wygral konkurs na najlepszy rysunek z tibii) gralismy na azurze kiedys :) 3 pierwsze miesiace gry bylismy w top15 - Unholy Saint - lecz kikla deadów zrzędu wpadło - i postac sprzedalismy... no i teraz ma zamiast 66lvl+ jakis 30+ :P chociaz nie wiem [ale to było juz troche dawno - jakies poltora roku temu] - AZURA PONAD WSZYSTKO! :) Dziekuje za opinie, ale oskara dawac mi nie musicie jeszcze :P jak zrobie cos naprawde porzadnego, to wtedy pomyslimy... B) heheehe nie no zaruje - naprawde dzieki :) Hucior(smallboy) _/ |
Ogladalem ten film i az mnie za serce zlapalo :D Pozdrow ekipe :P bardzo mi sie podoba muzyczka :D jak bys podal mi tytul to bym byl Bardzo wdzieczny...... A kasia jest ladna zeczywiscie :D
|
Ktos mi powie Jak sie nazywa soundtrack ;p
|
soundtrack
Vizharan: Zespół Yellowcard - Only One :) enjoy!
Ekipe pozdrowie ;) |
No no no no no
po pierwsze gratz dla rezysera po drugie gratz dla ekipy :) po trzecie gratz dla muzyki :D a po czwarte gratz wyboru browarkow :D ( zuberki mmm :D ) szkoda ze na aurei mam tylko 9 sorka ktorym niegram bo od polowy ludzi z ab mam hunta za outfit :) ( rozowy zolty zolty rozowy ) :cup: pozdrawiam :) |
bardzo ladny filmik :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |