![]() |
Nagłe wyłączenie serwerów.
CipSoft własnie wyłączył wszystkie 66 światów. Nie ma żadnych informacji na temat tego nagłego wyłączenia. Prawdopodobnie CipSoft chce naprawić nowy bug, o którym można się było dowiedzieć na około godzine przed wyłączeniem serwerów. Gamemasterzy wysłali wiadomości na światach o treści:
"There is a house bug going around, if you want to be on te safe side, remove all items in a range of 2 fieldsaround any door." Co oznacza: "Pojawił się bug z domkami. Jeśli chcesz być bezpieczny, usuń wszystkie przedmioty w zasięgu 2 kratek od jakichkolwiek drzwi." Nie wiadomo jak dokładnie bug działa. Proszę się nie martwić, CipSoft na pewno nie dopuści do tego, aby ludzie stracili przedmioty z swoich domków. [edited by MayGyver] serwery już działają |
=\ mam tylko nadzieje ze niebedzie cofki jak niektorzy mowia =\
|
ja lepszego newsa napisalem X(
|
No to sie narobilo, jesli duzo osob stracilo itemki zapewne beda cofki serverów
|
Bardzo interesujace tez widzialem ten komunikat ale jakos nic mi niezniknelo, swoja drogom ciekawe kiedy beda servy wlaczone ;)
|
Juz drugi bug. Wiecie czy bedzie cofka serva?
|
Taaaa i teraz się zacznie lament że serwery wszystkie offline, spokojnie dzieciaczki...
|
Cofka będzie wiecej szczegółów w tym temacie http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56234
|
Tak to jest ja nasze kochane Cipy chcą cosraz wiecej wkładac w Tibie niby ulepszają a jednak cos skopali B) co za dużo to niezdrowo :baby: WIE KTOŚ ILE TO POTRFA?? TE NAPRAWY?? SZKODA ZE TEGO JUZ ZADEN GM NIE POWIEDZAŁ X(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Szczeguły dotyczące tego tragicznego incydentu tutaj >>http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56234 ludzie szykujcie sie na najgorsze
|
Serwery są już powoli włącczane [w tej chwili z 10 on] ;]
|
koczko, ****a przesadzasz chlopie
|
dlaczemu? co ??
|
Bo tragiczne incydenty to mogą być w prawdziwym życiu a nie w grze.
|
****a moja Nebula wciaz Offline -.- X(
|
Bug
Ta a ja mam nastepnego buga. Jak potwor stoji w miejscu do ropowania nie mozna go zaczac nawalac :) przynajmniej z ghulami tak jest.
|
Cytuj:
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!
UWAGA BARDZO WAZNA WIADOMOSC! NIE BOJCIE SIE COFKI NIE BYLO!!!MOJ SERVER (NEPTERA) ONLINE COFKI NIE MIALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Selena online!!! nie było rollbacka ;) nawet 1 many mi nie ubyło :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:10. |