![]() |
Świąteczne Promocje!
Ze względu na przedświąteczny okres, firma Powielacz.pl postanowiła udzielić nam promocji na koszulki. Ceny koszulek zostały obniżone o ok. 5 zł. Obecnie posiadamy bardzo dużo wzorów koszulek więc jest w czym wybierać (a będzie jeszcze więcej). Jeśli chcecie sprawić sobie fajny gadżet, dać komuś koszulkę w prezencie, bądź po prostu wspomóc Tibia.pl oraz przyczynić się do jej rozwoju i nowych konkursów, to najlepszy sposób :)
Postanowiliśmy również wciągnąć do promocji kubeczki Tibia.pl. Dotychczasowa cena będzie obniżona do 19 zł. Ponadto każdy kto kupi kubeczek i zarejestruje się w sklepie przy każdym kolejnym zakupie otrzymuje stały rabat na wszystkie produkty. Czas promocji jest ograniczony! Ponadto pierwszych 21 osób które napisze w tym temacie swój alias otrzyma roczne konto mailowe w domenie @tibiapl.com. Rozmiar skrzynki to 5 MB. Informacje o haśle dostaniecie na PW. |
no to super... Kubeczki potanialy, hyh.. Ja chce konto :D :D
|
Heh fajna sprawa z tym kontem xD szkoda że tak pozno odwiedziłem tibie.pl :P
|
Ciekawe....
Widać że akcja z koszulkami i kubkami się rozwija. |
Proszę państwa, bądźmy poważni.
Dzięki temu, że tu się wpisywaliście z wyrazem chęci konta w aliasie @tibiapl.com, inne osoby-bardziej spostrzegawcze i bystre zabrały wam szansę na tak wspaniały mail. Gdybyście przeczytali uważnie news, byście wiedzieli gdzie należy się zgłosić. (Tak-dobrze myślisz drogi użytkowniku, pokasowałem to posty z prośbą o alias) A tak nie mogę nic innego powiedzieć jak: HA HA HA HA !!! |
pozbawiono nasz szans na rywalizacke ! zostalismy wprowadzemi w blad bylem 17 a tu co mi mowia ze ie w tym temacie -,-
|
Sami się w błąd wprowadziliście
Cytuj:
|
myslelismy ze w "tym Temacie'
tym czyli tym swiateczne promocje,ja tam was niekapuje :( :( "tym Temacie'chyba jasne ze w tym co pisze prawda? |
he he ale żeście niusa napisali że niewiadomo co :p
|
co to alias?
|
To nie fair!!! A mi tibia.pl wogle nie działała.. I co ja mam poradzić ?! ;(
|
Ja już upatrzyłem sobie koszulke.Chce konto.
|
moze jeszcze zdazylem ?? moze bede miec maila :P
@edit waaa bede miec maila :P:P:P szkoda ze tylko na rok ;( @ ale ze mnie łoś nie w tym temacie sie dopisalem ;/ |
Mam emila :) Dzienkuje calemu team'owi.Juz zaczolem zabawe.
|
Fajny pomysl
Mozliwe ze se kupie koszulke lub kubek. Myslalem nad tym. Fajnie by bylo isc se na dragi i z boku pic z kubka Tibia.pl
|
Fajowo, ze kubki i koszulki potanialy. Chetnie zamowilbym sobie kubek, ale pewnie nie bardzo dostane zgode moich zywicieli. ;) A moich pieniedzy mi szkoda.. =) Ale gratuluje zdobycia znizek.
|
no to bosko Ze kubko potaniały :)
zastanawiam sie czy niezakupic sobie :P moze sprawie sobie prezent na swieta :D |
Zajefajne koszulki, nie wiem na ktora sie zdecydowac:P
|
Ja napewno kupie kubeczek :D mam małą kolekcje kubków ten bedzie stał na samym początku :)
|
Fajnie, że jest obniżona cena. Może wreszcie się skuszę na taki kubeczek.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:29. |