![]() |
Będe czarodziejem....
Postanowiłem że będe czarodziejem, mam kilka pytań z tym związanych...
1. czy musze zmieniaś sword na club??? 2. Jak zacząć 3. Czy opłaca zatrudnic sie w jakimś klanie jako.. zapomniałe jak on sie nazywa ;(. 4.Czy ktoś grający na wysokim lvl. i dobrze znajacy okolice zaprowadzi mnie do Ab'??? 5. Dajcie kilka porad sensownych wiem ze wiele jest w menu ale chce usłyszec co wy o tym sadzicie i rady starycgh dobrych czarodziejow. 6. Zatrudnie się na ucznia :]. 7. zapżyjaźnie się ;] 8. GG - 4429953 BŁAGAM CHETNIE POGADAM Z KIMŚ O DOŚĆ FAJNYM LVELKU :P. 9.BŁAGAM HELP. Tego posta kieruje do wszystkich ale głównie do czarodziejów (doświadczonych (bardzo)) |
1) nie
2) hmm. to dość skomplikowane pytanie, ale ogólnie sam początek jest podobny dla każdej profesji - poluj na jakieś trolle itp, kupuj tylko niezbędne czary, i jakoś będzie 3) w sumie to... zapomniałem co miałem napisać ;) 4) to zależy od świata 5) patrz 2 6) uczeń to nie jest chyba zatrunienie :D , chociaż... 7) przyjaźń pisze się przez rz 8) fajny to pojęcie względne 9) zleż zdesperowany :P |
1.nie musisz :P
2.a wiec tak idziesz na jakies proste potforki nalepiej trolle robisz 10 lvl za kase kupujesz adori gran robisz sprzedajesz potem inne czary i tak dalej :D 3.eeee jakbys byl druid to UHmaker a tak to SDmaker :P 4.na jakim swiecie grasz?? 5.hyhy ja tam nie jestem stary ani zbyt dobry :P 6.(patrz 4) 7.(patrz 4 i 6 :P ) 8.to nie do mnie :P 9.masz help(patrz od 1 do 8 :P ) matkus nie no byles szybszy wrrr :] |
Jestem na eterni dzięki za porady ;].
|
Rip???
Co to znaczy RIP?? To tu można zginac na dobre?? 8o
|
Chyab nie...
|
buahaha ale noob druidem ze sworda wali ashausahaaaaa 8o8o8o
|
lol 5 lat temu sie tak walilo poco odswieżasz ten post z przed 5 lat hahaha
up* NOOB ahahah |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |