![]() |
Prosze o pomoc z czarem
Jest czar Summon Creature (Wezwanie Potwora) chcem sie dowiedziec czy moj potwor wezwany jak zabije np rota to ja dostaje exp????
|
Z tego co wiem to exp, dzieli sie na 2. Czyli jak on zabije rota, to dostaniesz 20exp [40:2=20]. Ale moge sie mylic.
|
prosze napiszcie prawde bo to jest mi potrzebne
|
Za obrazania zadawane przez summona dostajesz polowe expa, ktory by dostal summon za obrazenia,ktore zadal. W przypadku granicznym, gdy summon ukatrupi potworka calkiem sam dostaniesz dokladnie polowe przewidzianych punktow.
|
teraz zmienili i summon zabiera caly exp. Skoczy sie bawienie dl albo dragon konta ds. Treaz zmniejszy sie drastyznie liczba takich ludzi o nie bedzie im sie pylic.
|
Cytuj:
PS. Nie stawiajcie juz na BK'i ani zerkow ani DS'ow bo bk wszystkie zajebuje :P (CIPowie tak zmienili :() |
moze jeeszcze nie zmienili ale faktycznie maja zmienic ;(
|
Hmmm...
Nie wiem jak wy, ale mi sie zdaje, ze oni mysla<w cipe> ze nie maja co robic,bezsensowne updaty, ktore sorcom i knightom mocno sprawy komplikuja, zeby nie powiedziec *******. Zamiast stawic serwa w Polsce, albo ogolnie gdzies stawic, to nie qrde. Muszea cos takiego odstawaic... Nie wiem jak wam, ale mi to sie nie podoba...
|
Cytuj:
A z serverem w polsce ehm <zatkalo mnie> w polsce? Ciekawe skad na to kase wziac i kto by to zrobil?? |
Dostajesz połowę exp
|
Sry ze tak dlugo niepsalem,ale teraz najszczescie zmienili to,teraz dostajesz full exp :D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |