![]() |
[IRIDIA] Owned 34 knight
za insulting.
http://rapidshare.de/files/7867388/owned_xaero.rec.html dlugo lalismy bo saimon mial walnac unjusta a my nie :) poza lagi mielismy :s |
:)
Dzieki Neztas i frag mój!! :D
Edit: 21:12 Xaero Knight: co za typ 21:12 Xaero Knight: zabić za slowo |
Nez... to znowu ty? ;) znowu insulting? ;)
ogolnie sam filmik nie powala no ale ze to Iridia to wypas :evul: Neztas: a myslalem ze czopkins to twoj char... ps. wydawalo mi sie ze jeszcze jakis czas temu ten Xaero czy jak mu tam, nie byl polakiem =:/ cos mi sie musialo poje... pomylic... |
Weś Neztas ty już nie masz kogo zabijać ;) naab !!!
|
jeszcze jestes ty :))
btw gdzie zgubiles muchomorka , zwirku |
ja tesz nie lubie jak ktos mnie obraza (patrz temat na tej stronie jak to 35 ms zabija 29 sorca) ;]
|
lol
:) spoko spoko nawet sie mi podobało
|
Nice Pk
fajne spoko oglondac
|
byly jakies powody do zabicia go...??bo jesli tak tio calkiem fajny filmik:Dkoles pena dezorientacja...
|
fajnie wrócić choć na chwile na stary serwer, Gtz Saimon Frag'a ;d
@EDIT: Jeszcze jedna sprawa mianowicie mogliście go trapnąć przy wyjściu Fire Bombem jak by jeden poczekał ;d Ale w sumie nie wiedzieliście gdzie go zastaniecie |
ja troche na początku źle zrobiłem bo niewcelowałem drugim sd jak mial red hp mógł paść na samym początku no ale trudno i tak padł wyzywał mnie wiec Neziu mi pomogł z kumplem :D
|
Cytuj:
gdzie ten powod? |
Siemka nez to ja medi junior :D za***isty masz ten filmik >:-)
:cup: :evul: |
lol
Cytuj:
|
Nez Good Job
Siemka nez to ja medi junior :D za***isty masz ten filmik >:-) WIEM OGLADALEM MED :p
NIepowiem masz takze fajne ss'ki na swym koncie wedlug mnie takie cos sie nazywa ss'em DUZO HUNTOW LOOTOW I EXPA POKAZANEGO DLA INNYCH :) Jak bys mogl to porob jeszcze troszke POZDRO |
Mi się niepodoba, jak można się podniecać zabijając 34 lvl?! i to jeszcze we trójkę?! "Wyzwanie" ? 3 na 1? mogli byście być chociarz chonorowi, a nie 3 vs. 1 -.-
|
Cytuj:
jak zawinil to nawet w 10 mozna by go roz*****dolic :evul: ale spoko filmik :baby: |
Cytuj:
|
mogliscie go bic 1vs1 a nie 3vs1 tak robia tylko br
Ogolnie ffajny film. |
lol??
jak go bic 1vs1 zasłurzył to ma niesądzicie ze jak bym go bił sam to by uciekł?? nierozumiem was widocznie jeszcze zamało umiecie a sie mądrzycie na forum
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |