![]() |
pytanie o trzy wyspy
w kilku tematach zauwazylem wzmianke o tym ze na 3 wyspy czyli senja vega i folda mozna sie dostac bez pacc czy to prawda czy ktos po prostu buja
prosze odpowiedzcie dla mnie to wazne. Wielkie pozdro dla wszystkich zyczliwych ktorzy odpowiedza VEPSIK |
Można dostać się bez pacc'a
Wychodzisz północnym wyjściem z Carlin i idziesz na lewo, a potem wzdluż brzegu. Pierwszy przewoźnik (dojście do niego przez grotę) nie dowieźcie cię na te wyspy. Muisz iść do góry i spotkasz następnego i mówisz mu: hi folda/ vega/ senja yes Musz mieć 20 gp, a jadąc na Senje dobrze mieć dezintegrate runes w plecaku. Zeby wrócić: hi tibia yes Darmowo Z wyspy na wyspę kosztuje 10 gp |
No wiec tak mozna tam sie dostac bez PACC wychodzisz polnocnym wejsciem z Carlin i idziesz jakos na polnocny-zachod taka nikla drozka kiedy dotrzesz do takiego mowstu mowisz hi potem senja/vega/folda (niepotrzebne skreslic) potem yes i kosztem 20gp dostajesz sie na ktoras z wysp. Aby wrocic mowisz do kolesia hi tibia yes.
|
Na lodowych wyspach jest często dużo PK.
Na foldzie mozna spotkać Winter Wolfy, Polar Beary,Frost Troll, Rotwormy a głęboko w podziemiach Fire Elementala dlatego zawsze uciekaj z miejsc gdzie jest lawa ( oczywiście na foldzie). Na Vega jest domek św. Mikołaja a w nim dużo fajnych przedmiotów. Na Senji nie byłem ale wiem ze są tam pokoje pełne rożnych fildów( fire, poison, energy) Dlatego zawsze miej przy sobie kilka run Destroy Field. |
dzieki za pomoz jestem veri veri wdzieczny a co ciekawego mozna znalezc u swietego mikolaja ??
Pozdro VEPSIK |
Radzę uważać na tarpy...tzn. pułapki...raz nas zatarpowali 35elite, 23 master i 50 royal...na Senji...:p na szczęście miałem Destroy Field i jakoś ich ubiliśmy (około godzinę się klepaliśmy...)
|
Cytuj:
No i jeszcze takie pierdoly |
Floda i Senja są napewno połączone pod ziemią, a co do Vegi to nie wiem. Na samym dole jest Fire elemental i moja dusza(bo ciało pewnie zabrali). Może kiedyś dowiem się co jeszcze.
|
Na jakim lewelu mam chodzić na fire devila???????????
Hellia 13 lewel/18/19 skille/magiczny14 :miecz: |
Na FD? Ja mam 15lvl i 17 mlvl (w podpisie jest blad) i sam juz planuje isc na FD, rzuce na siebie czar invisibility i bede nawalał FD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |