![]() |
Becholder i jego Sd
Czy cecholder trafia was z SD? jak ja chodze na becho to nigdy mnie z SD nietrafiaja, niby jest animacja ze dostaje ale nieschodzi mi nic hp. czy to jest bug w grze, czy po prostu nietrafia ludzi po wyzej 40 lvl, a moze to wynika z mojego eq? mam: k-legi, golden armor, crusader helmet, zwykle buty protection amulet(ten co ma 2 defa), bright sworda, wamp shielda albo GSa.
Prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki |
sd od beho to niejest atak typu sd od playera, ale typu bolt od huntera tylko 10 razy slabsze naprzyklad, niezawsze trafia poprostu
|
no i sie z toba zgadzam niezawsze bo nigdy mnie nietrafił
|
eee sd beha to chyba utrata many =/ (zawsze po ,,sd'' mam mnie many)
|
@UP
Bzduuuraaa... Racja Beholder wysysa mane ale ma to inna animacje niż jego "SD". Ten jego "SD" to coś jak Force Strike(Exori Mort) z runki. Mnie dość często z tego trafia, pewnie dlatego że jestem palem i nie amm tarczy. Hity wynosza 30~. |
Mnie też nie trafił.Mam 18 level sorcem :)
|
ja nienosze czesto tarczy tylko GSa i mnie nietrafia
|
Ty to pewnie jakis zaklety jeste i cie poprostu nie trafia ............... albo on poprosu cie koffa :evul: :]
|
-.-
To nie zależy od lvla ani od waszego eq prawdopodobnie. Ja 50 lvlem często na beho chodziłem i raz trafiał z sd a raz nie. To poprostu zależy od szczęścia czy dostaniesz czy nie. A wogóle fajnie by było gdyby sie wypowiadały osoby które coś o tym wiedzą a nie tacy co poszli 1 raz na beho i mówią jako znawcy.
|
xddddddddd niewiem bo pada szybciej niż zdąży pomyslec zeby mi to smieszne sd walnać ;]
|
Bylem parenascie razy na beho ,raz mi walil co chwila z SD a ostatnio poszla animacja i nic ,poprostu mial niski mlvl
|
w sumie ja mam bardzo duze szczescia, pom pierwszej wizycie w kaetdrze ze stworow wypadlo mi: 4 war hammery, 2 life ringi(jeden z pierwszego ghoula ktorego zabilem), time ring(z pierwszej tarantulli), becholder shield(z pierwszego zabitego beco), 2 two handed swordy, knight legi (jedyny giant spider ktorego zsolowalem), w ciele czlowieka znalazlem przawie 2 bp UHow, a w innym ciele Vamp shielda, bp SD i kilka HMMow
|
Ja też swego czasu na beho chodziłem i też o dziwo mnie nie trafialły. Chodziłem już na 15 lvlu z 4 mlvlem i z nielzymi skillami i eqipkiem. Teraz już tam nie expie.
Best solo: Beholder :kat: Best hit: 110 w Beholdera z Fire Sworda :miecz: |
Cytuj:
|
Cytuj:
taa a potem zadzwonił budzik i musiałeś iść do szkoły... |
jak nigdy nic ci niewypadlo no to przykro mi ja mam wiecej szcześcia
|
to chyba od szczescia niezalerzy (to ze mnie trafia), pobilem tego biednego stworka knightem na 23 lvl w crown armoze i demon shieldzie, i fire swordzie, i mnie ***** walnal z SD za 40 i za 38 (wiecej niezdarzyl)
|
Cytuj:
Szczególnie na 10 lvl zsolowales gsa . Topic : Zależy jakie masz szczescie czasami trafi czasami nie. Tak jak Zerk : Raz walnie za 1 a raz za 140 . PS. Edytuj Posty ... |
Cytuj:
Na początku przeczytaj co napisałem na początku posta, jak byś to zrobił to dowiedział byś sie że GSa zabilem knightem, wtedy chyba nim mialem 41 albo 42lvl ale juz mam 46 |
Ja Beho lalemz koelgą zawsze jak na mumie szliśmy, ale raz zoabczyłem jak biega po bagnie to dawajta go an solo. Udeżył mnie z SD, keidys jak grłąem Knightem walił mnie zawsze z SD 80+, wiec jak wdize animacje SD juz myśle "ocho trzeba się Uhać" i zacząłem się rechotać bo ten boski SD zabrał mi 23 hp :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:30. |